SEMESTER

Dagen efter midsommar så berätta jag för han som hade barn att vi va för olika å sen å jag sa att vi kunde va vänner men...
Å linda å hennes kille micke har inte hört nåt från han sen jag sa detta till han å micke frågade om han kunde komma till han en sväng men han vill va själv å han hade tydligen lagt ut sit akvarium på blocket...Jag hoppas att jag inte har gjort nåt dumt nu! Han hörde av sig till mej igår å skrev" jag vill inte ha vän utan jag vill ha en person man kan laga mat till å ha nån vänta på"....
 
Redan på torsdagen så började jag räkna ner för min semester!!!
Jobbade på frukost typ helav veckan va lagom lugnt sen så va det mkt på fredagen men tur va vi 2 där ute ikassan å stekt maten :) på frukosten!
Och på lunchen va det mkt oxå men det gick bra  sen så jobbade man över lite sen så gick man byte om å sen så väntade en person på mej utanför en kille som jag har prata lite med på möteplatsen sen så åkte vi in till" centrum" skara å gick till Nockes å tog en fika satt där nån timme sen gick runt iskara visa lite sen drog vi till Jula å kika lite sen frågade om jag vil hänga med å se på film hemma hos han så vi drog hem till han å han behövde städa lite så jag kolla på tv å typ halvsov lite sen så kollade vi på Hangover 2 och sen kollade vi på Bad ASs helt okej..
Sen käkade vi lite mat å drack lite vin hade de trevligt sen så följde han mej till bussen å det va en del folk å busschaffisen verkade lite lost verkligen men hem kom vi iallfall..
KOm hem sent då ringde en kompis frågade om jag ville komma dit så jag åkte dit så jag va uppe från halv sex(från morgonen) till halv fyra (natten) så man va lagom trött då sen på lördagen tog man en sovmorgon sen så gick man upp å städa sen så duschade å kolla lite på tv sen så gick man hyrde film Nobles Testamente va helt okej!
Och när man hade precis gått å lagt sig så ringde en kompis frågade om komma förbi så det blev sent isäng igen men va gör det man har SEMESTER  sen tog man en sovmorgon igen diska upp lite sen så gick man tebaxs med filmen sen kom kompisen från kvällen innan å ringde på å då blev det donken mat å film igen å då blev det Mäster katten i stövlarna en bra film!

Senare på kvällen va det EM-finalen å Spaninen vann igen GRATTIS sen kollade man på Husse söker Matte en gullig film!
Igår så va man träffa en kompis ANna å hennes dotter Clara så söt sen senare va man med en kompis sommartuga lr mamma bor där så de höll på reonovera där så det va lite rörligt men det blir bra när det är klart tror jag!
SÅ än sålänge har semester vart helt okej dock vart sådär med vädret men hoppas att det vänder snaart!
 
Over and Out