Utmaning!

Någon som vågra utmanna mej på detta att svara på 11 frågor. Brukar vanligtvis strunta i såna här "kedjeinlägg", men just nu hade jag inget annat att skriva om, så varför inte? =)

1. Om du var ett djur, vilket skulle du vara och varför?
Om jag va ett djur skulle jag nog va en vit tiger jag tycker de är söta å fina lite annaorlunda mot alla andra!

2. Tre saker du inte kan leva utan?
Saker jag som jag inte kan leva med är Mobilen, tv och sen kontokortet o min underbara säng såklart

3. Sommar eller vinter?
Sommar.

4. Vem i kungafamiljen skulle du vilja träffa, och varför?
Kronprinsessan carl-philip. Jag tycker han är lite söt å snygg

5. Fanta eller Coca Cola?
Coca cola väljer jag hellre än fanta

6. Tror du på det övernaturliga?
Till viss del. Äsch, who am I kidding? I'm a believer!

7. Misstag du ångrar?
Dom berättar jag inte här..!

8. Om det bara fanns att välja mellan kostym eller OnePiece i klädesväg, vilket skulle du välja?
Jag skulle välja kostym helt klart ju!

9. Har du busringt någon? Vem och varför?
Har jag säkert gjort men säkert till en kille lr kompis för att skoja lite

10. Vilken levande kändis skulle du vilja dansa bugg med?
Sebastian Larsson(fotbollsspelare) han är sjukt snygg å verkar snäll,söt å trevlig

11. Vilken teknikpryl är onödigast?
Det finns väl inga onödiga teknikprylar? Jo, det finns massor. Men ingen av dom jag äger!

Nu är det ju meningen att jag ska utmana 11 bloggare, med egna frågor. Men eftersom jag själv är lite anti "kedjeinlägg" så får ni välja själva om ni vill vara med eller inte. Kopiera då frågorna ovan, och kommentera sedan en länk till erat inlägg till mig så jag får se svaren!


Gbg-helg

Förra helgen så va vi i gbg några jobbar kollegor!

Började med på fredag morgon att gå till vårdcentralen sen så tog man en hörlig promend hem sen packa färdigt inför resan och sen efter det så skulle man äta lite oxå!

Möte upp de andra på station sen tog vi bussen till falköping sen så fick man vänta på tåget ifalköping till Gbg och det va undebart väder!
Sen lite efter 17 tiden va vi framme å checka in å betala rummen sen så va det dags att fixa sig lite sen va det bara köra igång festande sen så senare kom fia min kollega hon hade jobbat så kom senare..
Hon fick fixa sig lite sen så va det ut på stan å mot en club istan en synikclub va väl sådär men nu har man vart på en sådär...Kom hem sent på kvällen å sen somna man rätt sent!

Gick upp rätt tidigt på lördagen för att käka hotell frukost så underbart verkligen!!Och möte upp de andra å sen så delade vi på oss några ville shoppa å vi drog till liseberg allså vi fia,robin,å bettan som gick dit å fick en härlig promenad i solen sen så kom vi dit å betala inträde å sen körde 5 kamp och vi börja med att äta å tog en cider/öl sen så började vi med 5-kampen å jag kom sist!







Dagens vinst :)


Sen så spelade vi på några chokladhjul å jag vann plopp så det va skoj!!
När vi skulle tebaxs till hotellet så hade vi några stop allaså barstop å va nice å trevligt..Och vi hamna på en jättemysig uteservering satt där en stund




Och sista stopet hamna vi på en trevlig Bar som hette Cafe Cappucino tror jag de hette och där drack vi några drinkar jag tog Reb bull å jäger å nån tog några öl å Fia å Bettan köpte goa balieys drinkar






Sen hem å äta lite å det blev på burger king sen så upp duscha å byta om till party kläder sen så va det fest igen å vi hade olika åskiter vart vi skulle till en del skulle till gretas(bög)club coch vi fyra som va på liseberg va på en salsa vlub nice!
KOm hem sent den kvällen med somna gött å hade lite ont ifötterna!

PÅ söndag tog vi en lite sovmorgon gick å åt frukost sen så gick vi tebaxs å börja packa ner sakerna å fixa sig lite sen vid 12 tiden så åkte vi hem med tåg sen så kom vi till falköping därifårn fick vi skjus hem sen så hem å vända typ sen så vidare till en kompis å käka lite gott å njuta lite!
Somna rätt så tidigt va ju rätt trött efter denna toppen helgen med kollegorna

De som va i GB va Fia,Bettan,Robin,Måns,Erik,Sandra,Weronika,weronica reccebecka,emelie å jag såklart men några va bara med 1 natt sen åkte de vidare eller hem!
Kan tänka mej att göra om detta nån mer helg kasnke efter sommaren sa vi!!

Tack alla Coopare för en underbar, trevligt å skojigt helg :)



NU har du fått en liten överblick över allt vi gjorde dock blev det inte så många bilder...

Over and Out


skrämande

Iförra veckan så skickade jag till chaffisen å önskade en trevlig helg å han sa att de skulle han ha om han fick se på hockeyn för sina barn å blev chockad att han hade barn han så ju yngre ut ju men det visa sig att han va runt 35  lr nåt..
Barnen visade sig va 12-11 år..

Och idag hände det en annan sak vi stod å pratade lite med en kollega som va å handlade å då råka vi stå nära korgarna så kom de ett äldre par å sa ursäkta mej (fast på engelska) kan jag få ta en korg bara eftersom jag stod framför dem...
De trodde inte att jag kunde svenka eftersom jag va mörkhyad...
Det är skrämade verkligen ju!!

Fick jobba frukost idag eftersom en kollega va hemma med sitt barn så det va gött va rätt lugnt på frukosten sen va det rätt så lugnt på lunchen med va helt okej...
Men det va segt att gå upp idag eftersom man brukar ju inte göra det precis ju!
Å så jobbade Emelie idag igen å ska jobba resten av veckan oxå hon kommer bli grym tror jag allt!

Imorr jobbar man sin vanliga tid nice sen är det inte många dagar kvar tills vi drar till gbg ska bli skoj...
Måste ringa vårdcentralen oxå se om man kan gå dit å ta ett prov bara!!

Over an Out



jobb

På fredagen va man ledig då passa man på att tvätta å städa å röjde lite bland skåp å lådor typ! sen på kvällen blev det fredagsmys typ med lite god mat å dricka!

Och mamma skickade ett sms å sa att de hade de bra :)
Då va det färdig jobbat för denna helgen så gött å det gick bra med Skara IK och resten av beställningarna...
På lörgdagen när man kom hem så va en kompis hos mej satt å tjöjta lite å drack lite vin hade trevligt så det blev sent den kvällen...
Jo på lördag kvällen så kollade vi på en film som hette Drive angry
den va sådär men gick att se på tycket vi!


Va lite jobbigt på söndagen när man skulle upp men det gick till slut typ!! Det va jättelugnt på söndagen så då passa vi på att städa å fixa lite gjorde chokladbollar oxå!
Och jag fick göra Pärontårta för första gången typ va skoj men svårt typ (ska fixa en bild på tårtan)

KOm hem sen kom en kompis förbi å kollade på den nya filmen Hamilton med Persbradnt
Va bra tyckte jag värd att se verkligen..

Lite bilder från filmen!

Somna rätt så tidigt igår man va sjukt trött ju!
Idag är man ledig så gött men ska till jobbet sen ändå för vi ska ha möte men det är okej ju!
Är lite gråmulligt väder ute idag så det gör inget att man sitter inne å kollar på tv idag :) måste handla lite sen innan man åker hem dels mjölk nåt mer!
Sen jobbar man hela vecka men ska byta fredagen ska iväg å ta prover å sen åka till Gbg med jobbet ska bli nice ju hoppas att vi får bra väder nu vore gött!
Och på lördagen kommer mina föräldrar hem :)

LÄngtar tills sommaren då ska vi kanske åka hälsa på brorsan å sen kanske till Ikea å kasnke till Tyskland vore nice ju! och längtar tills jag drar till storstaden å hälsar på vännen amelie ska oxå bli skoj :)

Over and  Out

regnet öser ner

Jadu snart en ny vecka gått det går fort kan man säga :)...
Jobbat typ varje dag och det har gått bra vart en del att göra men det är skoj oxå..Vart konstigt väder hela veckan typ halva veckan har det vart sol å jätteskönt väder å igår å idag har det regnat usch säger ja bara!

Ionsdags åkte mina föräldrar utomlands till landet Kina hoppas att de får en bra resa..Och jag hoppas att de kommer hem med många presenter till mej :)
Dels ett par convores skor me like :)
Och jag hoppas att pappa hittar en whiskey til chefen vore gött!

Imorr ska man ta en sovmorgon tror jag behövs verkligen å sen jobbar man helg igen och då har vi Skara Ik igen men då är det 120 ungdomar istället för 75 st som de va förra helgen!

Har börjat prata med en kille från Falkenberg som är 29 år och han sak komma till skara har han sagt hoppas att det blir snart är lite trött på va själv verkligen nu!

Väntar på Let´s dance ska börja de brukar ju va på fredagar men det är ju hockey istället jaja...
Längtar tills nästa vecka då får man lön det behövs verkligen ju nu! Och nästa helg dra vi till Gbg m jobbet ska bli skoj hoppas att vi får bra väder då :)

Och haft en tjej som har provjobbat några dagar denna veckan å hon va jätteduktigt fråga allt å vill veta allt det är ju bra!
På måndag är man ledig å på kvällen ska vi ha möte med jobbet det är dels för alla sommarjobbare å gå igenom sommaren å så!
Ska in till stan på måndag å ta prov oxå!

Ska nog laga lite god mat imorr å ta mej ett glas vin å njuta av kvällen å ladda inför helgen oxå :)

Over and Out

trött,tröttare å tröttast

På fredagen så va man ledig å då passa man på att städa å så..
Sen senare på dagen ringde S frågade om vi skulle ta en fika å då åkte vi till jobbet å tog en fika å en passa vi kolla läget inför helgen oxå för vi hade som sagt lite att göra då...
S hade med sig busfröt A när vi fikade å han hade så mkt spring i bena så jag släpte ner han på golvet å man fick allt hålla koll på grabben för vips så va han på rymmen men det gick bra å han tyckte va jätteskoj att gå lite för sig själv!
Kom hem å laga lite god mat sen kollade man lite på hockeyn lite sen va det nån film oxå men va så man skulle lägga sig tidigt för att komma upp dagen efter!

LÖrdagen upp 6,30 å fixa sig lite sen kom S å hämta upp mej sen mot jobbet å vi hade frukost å det kom en person på frukosten lite tråkigt sen så va det bara att köra igång för dagen typ jag stod på kallskänken å S å en annan kollgea fia va där å hjälpte till extra på lördagen så hon fia fixade med Skara Ik:s mat å S fixade maten till resturangen å jag höll på smörgåstårtor å mackor till oss!
Skara Ik skulle ha mat både lunch å kvällsmat så första laset kom de och hämta runt kvart i elva och skulle maten till oss va klart typ samtidigt!
Sen hade vi en catering på 10 pers senare på dagen som jag å S hjälptes åt med eller S visade mej hur jag skulle göra så fick jag göra resten typ
Sen Skara IK:s kvällsmat skulle hämtas runt kvart över fyra!
Fia åkte hem runt 14 tiden tusen tack vännen :)
Och det va en del folk som fikade å käkade oxå så det va fullt upp verkligen
Sen när det sista va gjort va det bara städa av fort som möjligt sen så iväg å byta om å vänta på ata pappa skulle komma å hämta mej sen vidare mot Lidköping för att träffa släketen å bowla de andra hade starta när vi kom men jag å pappa hann med en del oxå! Min bror bowla åt mej i början :)
Efter bowlingen så åkte vi till min morbrors å hans frus hus för att äta lite mat å han trevligt å mormor hade bakat en jättegod tårta va mkt trevligt va hemma sent på kvällen bara sminka av sig å gå lägga sig typ*hihi*

Imorse råkade jag stänga va mitt alarm men vaknade ändå men S stackarn fick vänta på mej några minuter innan jag kom ut(sorry) hade en frukost gäst idag med lite tråkigt sen så va det full vart igen med smörgåstårtor o maten till Skara Ik igen men idag skulle de bara ha lunch så det va ju skönt det å det gick bra å de blev en del över och idag har det vart en del folk oxå
Idag va det krångel med kassan med det gick bra ändå
Städa vi av å gick hem i tid idag!
Kom hem gick över till Sandra å lämna en sak å tog med mej mina pjäxor oxå sen så hem å la sig isoffan å bara pusta ut efter denna helgen som va!
Men kom på nu att jag inte kolla om det va nåt beställt nåt tills imorr men therese får strypa mej imorr annars

Nu jobbar man fram tills torsdag sen har man en ledig dag sen jobbar man helge igen hoppas att den går oxå fort ska laga mat till SKara Ik igen!

På onsdag ska mina kära föräldrar ut resa lite hoppas att de får skoj vill oxå resa får väl spara lite nu oxå!
längtar tills man får lön oxå

Har haft ont i huvudet hela dagen å jag har tagit en tablett men det har inte hjälpt nåt ju :(
Ligger å kollar på Jönssonligan va ett tag sen man såg de filmerna!

Over and Out

Torsdag

Då har man jobbat å skulle ha jobba imorgon med men byte bort den för då fick man jobba 10 dagar istreck inte så bra kasnke...
Har jobbat stängning några dagar irad nu helt okej har vart rätt lugnt!
Igår så va man på gymmet med en kollega va gött att köra lite vi va där idag med...
Iveckan har det vart helt underbart väder ute verkligen hoppas satt de forsätter så nu :)

Jag blir lite sur verkligen på de som röstar på Let´s dance förra veckan åkte Pernilla Wahlgren ut å hon dansade helt klart mkt bättre än Camilla H hon har inte kunnat deras dans nån gång eller tappat stegen varje dans...suck..
Och idag visade de Let´s dance pga av att Hockey VM ska börja imorr så då fick de flytta på programet å idag va det oxå fel person som åkte ut ju Anders Timell åkte ut så synd verkligen..
Sitter och kollar på Troja å försöker bli trött så man kan gå sova sen vore gött

Imorr ska man ta en sovmorgon å sen ska jag passa på att storstäda lägenheten dels med att dammsuga å torka golven å så måste det
Senare på dagen ska jag träffa Simona på en fika :)
Det blur lugnt på kvällen eftersom man ska börja jobba kl 7,30 imorr vi har sjukt mkt att göra ihelgen dels mkt beställningar sen så ska Skara IK ha mat både lunch och kvällsmat 70 personer!
Kanske ska hyra en film imorr Apornas planet men jag vet inte än!

Å på lördagen efter jobbet ska man till Lidköping å bowla med släkten ska bli skoj å så är min bror hemma ska bli skoj att se å träffa han oxå va ju ett tag sen :)
Måste kolla skor oxå eftersom mamma å pappa ska köpa ett par till mej i Kina måste kolla storleken å modell oxå :)

Over and Out