regnet öser ner

Jadu snart en ny vecka gått det går fort kan man säga :)...
Jobbat typ varje dag och det har gått bra vart en del att göra men det är skoj oxå..Vart konstigt väder hela veckan typ halva veckan har det vart sol å jätteskönt väder å igår å idag har det regnat usch säger ja bara!

Ionsdags åkte mina föräldrar utomlands till landet Kina hoppas att de får en bra resa..Och jag hoppas att de kommer hem med många presenter till mej :)
Dels ett par convores skor me like :)
Och jag hoppas att pappa hittar en whiskey til chefen vore gött!

Imorr ska man ta en sovmorgon tror jag behövs verkligen å sen jobbar man helg igen och då har vi Skara Ik igen men då är det 120 ungdomar istället för 75 st som de va förra helgen!

Har börjat prata med en kille från Falkenberg som är 29 år och han sak komma till skara har han sagt hoppas att det blir snart är lite trött på va själv verkligen nu!

Väntar på Let´s dance ska börja de brukar ju va på fredagar men det är ju hockey istället jaja...
Längtar tills nästa vecka då får man lön det behövs verkligen ju nu! Och nästa helg dra vi till Gbg m jobbet ska bli skoj hoppas att vi får bra väder då :)

Och haft en tjej som har provjobbat några dagar denna veckan å hon va jätteduktigt fråga allt å vill veta allt det är ju bra!
På måndag är man ledig å på kvällen ska vi ha möte med jobbet det är dels för alla sommarjobbare å gå igenom sommaren å så!
Ska in till stan på måndag å ta prov oxå!

Ska nog laga lite god mat imorr å ta mej ett glas vin å njuta av kvällen å ladda inför helgen oxå :)

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback