Otur

Jag måste bara skriva detta men det känns som jag har otur iallt verkligen å jag menar iallt...
dels med mitt körkort kommer ta en tid att ta det sen så är det med kärleken nästa alla mina kompisar har sitt på det torra nu och skoj för dem men jag då??!! jag vill oxå ha nån att dela allt med å göra massa saker ihop med men verkar ju tveksam å otur med allt!

Men en kollega sa till mej till mej att sluta leta så kanske den rätte prinsen kommer å dyka upp framför mej vore nice hoppas på det!

Och en sak till att de snöa idag igen så tråkigt verkligen vill ha vår nu :)


Iveckan ska man börja träna med en kollega både torsdag å fredag så nu är de hård träning verkligen ;)

Over and Out

Helgen

Ifredagen började man att man skulle jobba å man stod idisken å det va en del att göra men det gick bra ändå men jag hade inte bråttom för att vi skulle senare på kvällen med jobbet åka til Bjerttorpslott med kollergorna..
Och jag fick reda på att han lastbilchaffis hade flickvän han skickade ett sms å det va ett rätt snyggt å snällt sms lät som nästa som att han kunde tänka sig göra slut med sin tjej å börja träffa mej istället :P
Men det kan jag nog bara drömma om tror jag!

Sen åkte vi till bjerttorpslott och först fick vi en rundvandring i några rum va väldigt fina å i en del rum fanns det orginela möblerna å va väligt snyggt så..
Sen så va det dags att äta å en del tog både förrätt,varmrätt och dessert men jag tog bara varmrätt och dessert så jag åt deras Hamburgare och sen åt alla chokladpaj med glass va väldigt gott!
Och vi drack en del gott sen åkte vi hem å va hemma runt halv tolv typ sen bara lägga sig isängen å somna efter en lång å härligt dag å kväll!

På lördagen tog man en liten sovmorgon sen så kom pappa in och vi skulle köra iväg min gamla bäddsoffa til Kupan så det va gött att bli av med den sen så åkte vi till coop tog en fika sen så så drog man hem å försökte ladda inför kvällen och det gjorde man med att städa lägenheten och tvätta sen så tog man lite tupplur sen så fixa man sig iordning sig sen vidare till Sandra å hennes kille sen så gick vi till Mangos å möte upp alla andra sen så tog de flesta kvällenserbjudan som va på menyn sen så drack man en del gött sen så blev det goda drinkar..
Sen va det kvällens höjdpunkt bandet Inzoule ett par kompisar som spelade i bandet de va grymt bra!

Idag har man mått sådär men helt okej oxå å det har vart underbart väder så man tog en promenix sen så va man handlade lite nu sitter man isoffan å myser bara!

Är ledig imorgon med så jag vet inte va man ska göra kasnke bara va hemma å ta det lugnt är lite seg å har ont huvudet!

Hoppas att det är bra väder imorgon med kan kasnke ta en promend imorgon med vore nice eller om man ska ta en sväng till gymmet istället!

Over and Out


solsken å fettisdagen

Igår så jobbade man frukost å jag trodde att han skulle komma men icke..
Va rätt lugnt igår så det va gött men det va ju god mat så det va lite konstigt det oxå
Sen så tog man sig en promend hem sen så väntade man på att den personen som hade tvätttid skulle bli klar nån gång så jag va vaken till 23 tiden va så trött när man gick å la sig så!

Tog en sovmorgon idag sen upp å käkade frukost sen så tog man sig en långpromend nästa 2 timmar sen så gjorde man några ärende på stan å sen gick man till Nockes för att köpa en Vaniljsemla men de hade ingen :( så jag köpte nåt liknade bakelse med vaniljfyllning å grädde :)
Har precis ätit lite nu softar man lite sen blir det efterrätt ;)
Va på mangos oxå förut å bokade på en om lördag så vi blev ett gäng tydligen ska bli skoj :)

Imorr skulle man stänga men blev så att man jobbar frukost istället en kollega är hemma med sitt barn som är sjuk..Och imorr är det bokrea kasnke det blir lite folk på frukosten :)

SKa ta ett varv med dammsugaren sen så blir det Kaffe å typ Semla :)
Längtar till helgen så blir det Party båda dagarna sja bli nice!

Kan berätta att jag vet va han heter nu oxå så nice hoppas att han  kommer in imorr antigen på frukosten lr på lunchen va ju ett tag sen man såg han ju å prata med han :)

Jag vet att detta är dumt det är jättefint väder ute å jag sitter inne men jag har vart redig ju vart ute nästa 2 timmar så jag kan unna mej lite soft nu

glöm inte att äta en semla idag för det är Fettisdagen!

Over and Out

det går bra nu

Började bra denna veckan allt först va man i lidköping å fixa lite saker sen så möte man upp mamma på stan å gick å käkade lunch sen efter det så tog man en sväng på stan för att försöka hitta till bröllopet men jag tror jag vet va jag ska ha på mej...

Tisdagen så jobbade man å då stod man idisken men jag trodde att man stängde men icke va väl lite gött det med...Sen hem å åt å sen la man sig isoffa bara softa!

Onsdagen så stod man idisken igen men då slutade man 16 å sen fixade man grejor till frukosten va helt okej!

På torsdagen skulle man umgås med favvo tjejen ELlen å vi skulle dra till trollhättan å shoppa lite men vi började dagen med att dra till jobbet å käkade frukost å kanske man fick träffa han men icke va ju synd ELlen ville se han ju!
Sen drog vi till trollhättan och där träffade vi Milo å hans mamma sen så gick i kollade lite affärer å hittade lite kläder sen så käkade vi på donken sen så när vi skulle åka hem så snöade en dek sen så stannade vi till hos Ellens föräldrar å där fick vi lite fika sen så körde vi mot skara!
När man kom hem så städade man å fixa lite hemma sen så va man rätt trött verkligen

På fredagen så träffade jag han när han va å käkade frukost sen så frågade jag han om han skulle komma å äta lunch men han visste inte men vid halv fyra tiden så kom han igen å han sa jag lovade ju att komma ju smile lite mot mej..sen så gav min kollega han en lapp med mitt nr hoppas att han hör av sig snart vore nice...

Har jobbat hela helgen på lördagen så va det rätt lugnt sen efter jobbet så kom mamma å pappa å då passa jag på att handla lite sen så lagade man mat till dem å kollade på melodifestivalen å va skandal vilka som gick vidare...sen efte de va slut så åkte de hem å jag fixa lite sen började kolla på bodygard sen så somna man rätt gött!
Idag va man sådär pigg å va inte alls motiverad att gå upp alls men efter nån halvtimme så gick det bra å sen fick man en promend till jobbet sen så va det en del idag å snöade idag igen *suck*
Gjorde chokladbollar å massa semlor...
Kom hem å diska upp resten från igår sen så nu sitter man isoffan å softar väntar på så ska de låta börja å sen så är det en bra film sen...

Sen ska man upp å jobba frukost ska bli nice hoppas att han kommer då :)
Är ledig på tisdag fundera på att dra till lidköping å kolla igen på kläder till det där stackars bröllopet ja å min kära mor är inte helt överens om klädsel....

På fredag ska man till Bjertorptslott med jobbet ska bli nice :)
Sen på lördagen ska man till mangos å se på en kompis band som spelar ska bli nice ;)
Och på dagen ska man köra iväg min soffa äntilgen :)

hoppas att ni har haft en bra helg :)

Over and Out

Kan kalla mej chicken

jadu vet inte va jag ska säga ärligt talat...
Han va inne på jobbet idag å vi stod å prata lite stund och hade världens chans att fråga han om en dejt men gjorde jag det nepp blev lite besviken på mej själv ärligt talat :(

Har ståt idisken vart rätt lugnt idag va gött ärligt talat...
Imorr är han ledig tydligen men hoppas att han kommer å äter ändå vore nice..men då är jag ledig har fått nytt schema helt okej tycker jag allt!

Imorr ska man till Överby med favvo tjejen Ellen ska kolla på kläder till bröllopet i april måste verkligen hitta nåt nu! Och kasnke hittar nåt mer man vet aldrig annars blir det en rolig å härligt dag med elle iallfall :)

Hoppas att han kommer in på fredag då måste jag verkligen fråga han...även jag tycker det är lite jobbigt ju *suck*
Det jobbigaste är att jag icke va han heter annars kunde man söka på nätet men icke!
Men enda jag kan säga att han grymt söt,snygg å charmig å han vill bara prata med mej hela tiden så :)

Det gar kommit mer snö igen så tråkigt verkligen vill ha vår nu så man kan börja cykla till jobbet vore gött ju..
PÅ fredag ska jag å pappa köra iväg min soffa vore gött att få bort den ju..

Imorr efter jag kommit hem så ska jag gå träna måste komma igång nu igen verkligen behövs ju!
Men ikväll ska jag unna mej en Pizza tror jag orkar inte laga mat idag har vart redig och lagat mat en hel del nu så jag har sparat pengar så :)
Fick lön idag kändes bra ju!

Over and Out


Happy

Ionsdags så jobbade man sitt vanliga pass allså stängde å fick lite fint besök" av han" mkt trevligt han va inne å handlade lite så han kom in till mej å tjöjta lite å då hade jag chansen att fråga han om en fika men måste erkänna att jag vågade inte(feg jag é) så vi stod å tjöta kasnke 20 min sen så skulle han iväg så!
Sen så blev det lite tjöt på kollegorna att om att jag inte fråga men jag hoppas att jag får träffa han iveckan å då måste jag våga!

Sen va han inne på torsdagen igen å då hade jag oxå en chans att fråga för han å hans kompis satt vi salladsbuffén typ å när jag va ute å torka av den så kolla han in mej varje steg jag tog så :)
Sen när man kom hem på torsdagen så började man städa å plocka lite kändes som det behövdes även om man inte skulle ha gäster så är det gött att ha lite städat oxå!

På fredagen va det dags igen för jobb å när jag kom så sa alla han har vart här å käkade frukost å jag missa han tydligen va ju trökigt å jag trodde väl att han skulle komma å käka lunch men icke :(
Va en del att göra på fredag så va lite kämpigt tyckte jag men roligt å va en del i disken!
Det va rätt lugnt hela veckan så alla kom väl på fredagen så...Men det gick ju bra jobba över lite men men....Så efter jobbet åkte man hem till mina föräldrar å fira med god mat å lite vin å lite tårta!

Och jag kan berätta en liten rolig sak jag numera Fastanställd så nice..Så lätt blir ni inte av mej på resturangen lr på Coop! Men det är ju gött då vet jag va jag ska göra i framtiden *hihi*

Så det går bra nu!!
Men jag blir lite sur ange mitt tillstånd kommer ta cirka 2 månader innan jag får börja köra igen så trökigt...
Ska be min körlärare ringa dit se om hon kan göra nåt åt det!

Idag har jag å pappa till mina kusin Elin å hennes sambo med famlij pappa å roger skulle mäta på deras hus så fick fika å sen så fick man hålla lite i Elsa deras lilla goding!
Sen efter det så åkte vi in till stan å gick på glasbanken sen så gick vi till The view å käkade sen träffade vi kusinen Marina å sen träffa Farmor oxå sen så drog vi till skara å handlade lite pappa skulle ha lite gäster ikväll!
Mamma å gäng damer är i gbg å kollar på Tomas Ledin å då tyckte pappa att männen skulle träffas å göra nåt oxå så det är hemma hos dem å käkar å umgås!

Om det är lite mildare ute imorr kasnke man ska ta sig en promenad bara för att komma ut å röra på sig lite!
Måste hitta nåt att ha på bröllopet oxå får lite panik kan jag säga*usch*

Blir en hemma kväll med go mat å dryck å lite godis å gladiatorerna! å kanske lite på melodifestivalen men jag tycker det har blivit sämre för varje år typ ju!

Over and Out

Påhopp!

Isöndags så ringde en kollega å sa att hon va hemma magsjuk så jag fick hoppa in å jobba på måndagen men det gick va rätt lugnt! Stod å gjorde smörgåstårtor typ hela dagen va skoj :)
Sen så skulle en annan jobba å stå idisken på tisdagen men så ringde han å va oxå magsjuk va ju lite synd å jobbigt eftersom vi har typ ingen att ringa ju :( så de frågade o jag kunde komma in å diska men grejen va det att jag hade lovat Ellen hänga med henne på ett "hemligt uppdrag" och vi skulle till vara å va där 15 men så jag jobbade mellan 11-14 sen så gick jag hem!
Och det va helt okej innan jag började jobba så va man käkade man frukost på donken med tjejerna Sandra å Johanna vi har jobbat ihop på donken! va skoj att se er tjejer :)

Sen idag så jobbade man som vanligt stängde å när man kom till jobbet så fick man ett "på hopp" av en kollega å sa typ du gick hem tidigt igår å m.m å både jag å de andra sa att jag har jobbat mkt typ 2 veckor irad plus att jag va egentligen ledig igår å va snäll å kom hjälpte er!
Och "Hon" tyckte de va orättvis å hon sa att hon jobbar mkt å då sa vi du får väl säga det till chefen  att du vill jobba  mindre lr va ledig lite!

Idag fick jag se min lastbilchaffis å först såg jag han på frukosten sen så vid 16 tiden så va inne han å handla lite å då kom han förbi å ställde sig å prata med mej en stund och jag sa lite att du får väl ta en fika men han hann inte idag sa han :( tyckte jag de va tråkgit!
Men om han kommer imorr kanske ska man våga fråga om vi ska ta en fika lr nåt!

Mina kollegor tycker att jag ska fråga han men det lite pinsamt å jobbigt oxå å fråga han men snart kasnke man vågar ;)
Men jag hoppas att han från Jula hör av sig nån gång vore skoj att träffa han å se vem han är!!

Är ledig ihelgen ska nog hem till mina föräldrar sen vet ej är lite sugen på att gå ut men kasnke bli nån annan gång!
Kanske om man har vågat fråga han(lastbilschaffisen) på en fika kasnke man träffar han vore oxå nice!
Och kanske blir av med min gamla bäddsoffa ihelgen oxå ska köra den till Kupan i skara om det är öppet va gött att bli av med den!

Over and Out

Ny klippt

Igår va man ledig så först va man på möte på jobbet och jag kan väl dock tycka att det va väl mer riktat på kassa personalen än resturangen...Men det va intressant ändå sen efter det gick man till resturangen å käkade sen så handlade man lite sen tog man en frisk å kall promenad hem sen så städa man lite sen så bäddaman ner sig isoffan med en varm kopp choklad å film med Miley Cyrus den hette The last song va bra tyckte jag allt!

va både romatisk å sorlig av sig!
Efter några timmar så va det dags att gå till frissan och fixa håret



Va tycks bli superbra tyckte jag allt!
Jo när jag kom hem så lagade man  god mat å unna sig lite gott att dricka synd att man inte hade lite sällskap vore ju inte fel ju :)

Idag har man jobbat va en del beställningar men det gick bra sen vid halv tolv tiden så kom mamma å pappa å kikade in lite så då tog man en kopp kaffe med dem å satt prata lite va trevligt sen va det jobba vidare :)

Va rätt kallt ute när man gick hem usch sen gick man förbi munken å köpte lite lördagsgodis å då träffade man kusinen Marina å hennes söta dotter Moa stod prata med dem lite å busa med Moa lite :)
Även om man är 25 år så är man inte stor för lördagsgodis kan jag säga *hihi*
Ska snart fixa lite mat blir lite rester från igår sen blir det lugn framför tv å ladda inför en ny dag på jobbet!
Mamma å pappa skulle till min kompis ellens föräldrar ikväll äta gott å spela lite spel mamma ringde kolla om man skulle med men jag sa den lämpliga bussen till stan hade gått sen så kommer de bli sent å man ska upp tidigt imorr så jag sket i det...men hoppas att det kommer fler gånger :)

Ledig på måndagen å då ska jag träffa sandra å höra hur de har haft det i åre!
På tisdag ska jag träffa Ellen igen å hitta på nåt skoj bara hon å jag ska bli nice kan dock inte säga nåt än lite hemligt än *hihi*

Är lite sugen på att gå ut å festa lite men måste få med mej några att gå ut med oxå vore nice!!

Imorr kan man va uppe länge å se på Wallander filmen för man är ledig dagen efter så gött!
Hoppas att det inte är lika kallt då kasnke man kan ta sig en långpromenad men det är tveksamt ju!

Hoppas att ni får eb bra helg nu alla :)

Over and Out