sälen

Itorsdags va det dags att dra till sälen med släkten va mkt mysigt å trevligt..
Åkte tidigt på torsdag morgonen möte upp de andra i götene sen åkte vi vidare sen så hade vi fika paus kom ej ihåg vart de va ;(..Vi hade med oss egen fika va mysigt!
Sen körde vi en bit till så skulle vi äta igen å hamna på ett ställe som hette Lugnet va ganska lugnt å ödslit men mat va okej vi blev ju mätt å belåtna så!

Sen va det inte alls långt kvar till resan slutmål Lindvallen och så fick man se de nya Badhuset Experium där fick vi hämta våra nycklar till huset sen va det dags att packa upp å göra lite ordning sen blev det att man gick till grannars stuga för lite fördrink å tilltugg sen efter några timmar va det dags för mat igen å då hamna vi på Fjällbagarnas mat va lite diverse med mackor å pizza lite annat! sen hem å spela lite spel å umgås med släkten!

På fredagen så regna det va lite trökigt men va hindra det oss för då drog vi till badhuset de flesta iallfall å några tog det lugnt på eb resturang sen efter några timmar hade man gjort sitt i badhuset va gött!!
Sen duscha å göra sig lite fräch å snygg sen sen blev det en långpromenad med Therese å Sandra å lilla Thea såklart sen blev det Tacos när man kom tillbaka sen blev det Musik quiz och kvällen blev lång å trevligt så det blev sent isängen!
Jo på fredag morgon fick man ett lite kusinbarn till en liten Elsa GRATTIS ELIN & DANIEL

Lördag så va det upp rätt så tidigt sen så gjorde man iordning för att åka på Julmarknad å träffa tomten oxå min kusins barn som är 4 år blev lite rätt för tomten
Sen fanns det fiskedamm för de minsta oxå å då blev jag lite barnvakt va mysigt min kusin å hade en lite 3 månaders bebis med sig Thea så härligt tjej!
Hon va inte svår att få skratta å skoja med va lätt road dam!
Sen blev det god mat på kvällen oxå sen lite gott å dricka till detta sen hem å spela lite spel sen så lite mer gott att dricka

Söndag upp tidigt för att städa å fixa iordning huset för man skulle va ute redan kl 10 lite jobigt tyckte jag å lite för tidigt oxå men då kom man ju hem itid ju:)
Sen stanna vi i Filipstad å käka sen va vi hemma hos min kusin Anders å hans sambo ideras lägenhet å fick Kaffe å kaka sen så va det bara 20 mil kvar å då körde jag gick okej men det blåste en del va lite jobbigt!

KOm hem och tomtenparaden va över va lite skönt sen så packa man upp å plocka lite sen ringde man till Daneil fråga om han ville ses så då kom han vid 20 tiden sen så kolla vi på tv å Beckfilmen sen så sov han är oxå va supermysigt verkligen men det va trökigt att han åkte så tidigt imorse men han ville verklgen inte åka eller utan ligga kvar hos mej i värmen! Hoppas att det blir fler gånger :)

Idag har man tvätta sen va man körde och nu har jag en paus från att sätta upp lite julpynt så det blir lite julstäming ju ;) Imorr är det jobb igen

Då har man börjat med Julsmörgås ska bli gott å trevligt!

Over and Out

2011-11-23

Imåndags så jobbade man å stängde va helt okej va en del att göra!
Kom bara softa sen så pratade jag med Daniel lite :)

Tisdagen så stod man idisken å skulle slutat 17 men fick jobba över en timme typ för att va en gubbe som skulle kolla på diskmaskinen och fick man vänta 1½ timme lite segt å trött och lite förbannad och gubben va ju inte så trevligt va rätt otyken av sig verkligen suck!
Kom hem bara intog soffläge somna rätt sent den kvällen o pratade lite med daniel oxå :) längtar tills vi ses igen ska bli mysigt!
JO igår fick man fint besök på jobbet nämligen kusinen Amanda är hemma från lund å hälsar på lite va skoj att se henne synd att vi inte kunde ta en fika å snacka mer men kasnke blir till jul!!

Idag gick man till jobbet lite tidigare för att dels kolla lite sen handla inför sälen och sen va det dags att börja jobba å det va full rulle som vanligt men det bästa va att jag sluta 16 idag vara skynda sig hem sen vidare till körskolan sen till systemet sen nu har man lagat mat nu soffan kolla på fiilm sen blir det bonde söker fru

Har packat det mesta iallfall sen bara lite småsaker kvar imorr!!
Ska bli skoj ihelgen verkligen mkt bada å ha skoj ser fram emot detta verkligen!!

Måste säga att de ska bli gött att han flyttar till skara nu denna helgen å nästa vecka så ska vi ses helt underbart längtar verklgien ju :) Att få krama å pussa på han igen :)

Isöndags va man hemma å baka pepparkakor va nice å trevligt att umgås med famlijen!

Over and OUt


Helg snart

I måndags va man igbg med pappa och va på undersökning och det gick bra sen va i på Ikea sen va vi på Media market sen va vi ute å åkte lite sen blev det kvällsmat på Max va helt okej tyckte jag men Burger King är godare ju :)
Sen så körde jag hem gick helt okej men det va dimmigt va lite jobbigt men gick bra!!

Jobbade hela veckan va en del att göra i dag va det kaos folk fick vänta på sina pannkakor men det gick bra ändå
Vi har verkligen skoj på jobbet stormtrivs verkligen!

Jobbar imorr sen tar man ledig ihelg ska bli så skönt fundera på att börja kolla lite julklappar så slipper man ta det sista minuten typ :)

Imorr ska man till en kompis å blir bjuden på mat sen kanske det blir nåt gott att dricka till oxå man vet aldrig det ska jag unna mej imorr iallfall :)
Ska försöka städa lite på söndag kanske det behövs verkligen!

Va lite lat å va köpte pizza förut va gott :)

Imorr ska man stå i disken så det ska bli gött å härligt! Och imorr så stänger man inte så gött säger jag bara!

Nästa vecka ska man till sälen och det ska blir gött att komma iväg ska bli härligt å roligt att umgås att släkten lite oxå så! Åker tors-sönd det finns ett badhus tydligen ska nog packa ner badkläder kasnke blir ett dopp i bassängen så vore nice ju :)

Nån dag ska jag släpa upp min låda med jullåda oxå för snart är det dags att sätta upp dem igen så :)
Och jag ska nog storstäda innan jul det behövs verkligen putsa fönster å torka golven så det blir fint till julen :)

Sitter å kollar på Tre kronor igen finns ju inget skoj att se på tv ju

Va lite jobbigt på jobbet idag men när han kom så blev dagen bättre å roligare å trevligare :)


Hoppas att dagen går fort imorr :)

Over and Out

Lördag

Igår så jobbade man å det va lite lr mycket kaos på jobbet eftersom de skulle/hade lagt om golvet i köket å disken så vi hade ingen diskmaskin så det blev engångstallrilkar å glas gick bra tyckte både vi å gäster så jobbade till 16 men jobbade över lite så...

Igår va det Ladies Night i lidköping hade velat va där men icke hoppas att de kommer fler gånger  då :)

KOm hem å började laga lite mat så det blev kotlett å ris å lite sås till detta sen så blev det chokladpudding  va sugen på det så!
KOllade på fotbollen Sverige-Danmark å sverige losa med 2 mål va ju synd å tråkigt sen efter det så blev de Idol å de va duktiga å Andre fick lämna igår va ju rätt tyckte jag!

Gick halv åtta imorse upp ta på mej å smlnka mej sen gå till jobbet sen började man göra frallor sen frukost sen va det bara att köra igång med Smörgåstårtorna har nog gjort säkert mellan 5-10 st idag eftersom alla vi ha till farsdag imorgon så det är ju bra!
Det va en del folk idag som fika å åt så det va skoj ju!
Idag fick vi använda disken igen va skönt verkligen så diska allt å börja ställa tillbaka all disk igen så gött att det blir som de brukar typ men det va lite gött att vi fick golvet gjort så kunde vi passa på att rensa bland saker å grejor sånt som vi inte änvänder typ som vi kunde slänga å ställa i förrådet typ!

När man kom hem så va tvättstugan ledig så det va bara börja tvätta å va lite gött med att få det gjort ju :) Och imellan det så laga mat å sen va jag sugen på nåt gott så jag gjorde Chokladbollar va gött verkligen :)
Sen innan man ska sova ska jag packa lite inför imorr å måndag å sen ska jag vika ihop min tvätt oxå måste det ju :(
Har kollat på Björnbröder 2 nu kollar man på Mitt stora feta grekiska semester  verkar bra!


Har några kvar tills imorgon lite speciallare så!!
Det funkar bra iköket med mej å fia vi är ju nu 5 st på helgerna så Ulla å Tezz står där ute ikassa  så och jag å fia i köket å fixar med det å en i disken!

Har vart å tagit en dusch å nu soffläge så gött å klockan är bara lite över åtta å är jättetrött redan men men..
Imorr ska man hem till mamma å pappa efter jobbet dels för att jag å pappa ska till gbg å sen fira farsdag Hoppas att ni inte glömmer era pappor nu imorr!!!

Over and Out

Längtar tills jag träffar han igen ;) hoppas på nästa vecka!!

2011-11-10

Imåndags så jobbade man å stängde men det blev lite stressigt men hann sen efter det så väntade han på mej utanför jobbet å då åkte vi mot lundsbrunn men när vi va halvvägs så vände vi för att fixa mat så det blev det donken va helt okej köpte bara hamburgare!

Sen åkte vi hem till han och käkade sen så tog vi soffläge å börja kolla på film Irene Huss sen kollade vi på Fotbollsgalan å åter igen så gick Guldbollen till Zlatan å Diamantbollen fick Lotta sochlin Grattis till er å årets mål gick till Kim Källström
Sen kollade vi på Ensam Mamma söker han har ju en sånn där inspelningsbar Box så bra tycker jag!

Så det blev rätt sent men helt okej sen körde han mej hem va det bara gå lägga sig å fick en lite sovmorgon på tisdagen
Jag trodde att jag skulle få se han på jobbet i tisdagen men icke han fick tydligen ta snabb lunch för han skulle till banken å göra nåt!
Och på kvällen så va han å skrev kontraktet på den nya lägnheten ska bli gött att han flyttar till skara igen!
Stod idisken på tisdagen va helt okej men vi ska ju byta golv i köket å vi behövde rensa å städa idisken nogrannt så jag å fia hjälps åt på kvällen så vi kom hem runt kvart i sju den kvällen då va man seg å trött!

Jobbade igår å återigen så stod man idisken va en del att göra men det gick bra ändå fick lite hjälp ändå man slutade ju 16 igår va skönt verkligen!

Ska köra idag vid 14 tiden sen ska jag träna ett zumba pass ska nog passa på att städa lite imellan oxå behövs verkligen och sen har man rensat lite oxå bland sakerna ilägenheten!
Ska oxå till Apotektet hämta en sak

Imorr ska man jobba igen sen jobbar man helgen oxå och på söndagen är det Farsdag och vet ej va man ska köpa till pappa ju :(

Fundera på att gå upp lite tidigare imorr för att tvätta måste verkligen det har tyo inga kläder kvar ju!

Over and Out

Therese 25

Ifredags va man ledig då först på dagen vid tio tiden så skulle man klippa mej så va härligt å gött!
Sen senare några timmar så tog man en promenad till jobbet för att göra ett test på chefens dator och det gick ju bra tyckte jag allt!

Sen blev det en skönt promenad hem till lägenheten å kolla va man ska ha på sig på kvällen å ladda inför kvällen
Vid halv sju tiden så kom tereze och möte mej sen gick vi vidare till Therese och sen så väntade utanför att möta Emma å Johanna!

När vi kom upp så va redan Anna & ANders å Alexandra redan där och claes oxå såklart...
Sen blev det mat Kyckling, Ris och chilisås och Vitlöksbröd riktigt gott kan jag säga har ni gjort bra :)
Fick gott att dricka till!

Sen blev det en god marängtårta med grädde å lite choklad på mkt god!!
senare blev det lite godis å snacks och sen blev det ännu mer drinkar å vin så man va lite lullig på kvällen och senare blev det mkt dans å skoj mkt trevligt
Man va nog inte hemma för än halv tre så Tack så Mkt Therese å Claes för en mkt trevligt å skojigt kväll!


Födelsedags barnet Therese











Lite roligt bilder från fredag kvällen!

Igår så va vi på så där minnes gudstjänst i söne kyrka där de läste upp vilka som hade gått bort under året!
Sen blev vi hem bjudan till morbror lars å hans sambo linda på mkt god mat å dryck sen skulle vi planera inför bröllopet om vi skulle hitta på nåt för brudparet!
Sen blev det mkt trevligt kväll allmänt tyckte jag..

Tog en sovmorgon idag behövde verkligen det blir en lugn dag idag verkligen imorr ska man jobba igen å på kvällen ska jag träffa han ska bli trevligt å nice längtar verkligen vi ska se på fotbollsgalan ihop sa vi!

Han skulle jobba idag sa han några timmar och han har fått sålt sitt hus nu oxå så om några veckor så blir han skara bo igen så det blir lättare att ses ju :)

Over and Out

Ses i Nagiala

Idag har det vart en jobbigt dag verkligen för idag har vi haft Begravning för vår kära Morfar och det va jättefin begravning...

Mina kusiner Viktor och Anton spela å sjöng dels en Lasse berghagen låt och sen sjöng de Gabriellas sång helt underbart..
Tårarna verkligen kom verkligen i floder så va jättejobbigt.. Mest kämpigast va nog för mormor å hennes barn..

Va mycket folk som kom morfar va med i ett Jaktlag sen så höll de på med dans så några från de kom och sen va det släkt å vänner otroligt fint verkligen!
Sen när de va slut ställde vi oss utanför å kramade å tack alla sen så gick vi in igen allså de närmaste för att sen bära ut kistan till hans gravplats för att ta adjö ännu en gång!

Sen åkte vi in till stan till Parket Hotell vid sjukhuset och då blev det mat å det serverades Lax och kokt potatis med nån romsås sen sallad
Kaffe och princess tårta!
Sen vid 15 tiden så åkte vi för att min bror skulle med ett tåg som gick runt 16 tiden från vara så vi körde dit sen så körde jag tebaxs til Örslösa och gick till graven igen å när det hade lagt dit alla blommorna...

Vart en känslig å jobbig dag!

Skulle träffat han ikväll men vi båda orka inte får ta det nästa vecka istället längtar :)

VIla I FRID MOrfar Ses I Nagiala!!


Over and Out