2012-01-31

Ilördags så va man hemma hos mamma å pappa på dagen sen senare på kvällen körde pappa in mej sen kom en kompis förbi tjöta lite å kollade på tv sen somna man rätt sent! KOllade på Gladiatorerna va helt okej!

På söndagen så tog man en rejäl sovmorgon det behövdes detta verkligen efter allt jobba å slit typ sen så senare på kvällen drog man på Bio kollade på den nya Mission :Impossible Ghost Protocol med Tom crusie va riktigt bra den kan jag rekomendra verkligen se! Sen blev det kvällsmat på Max va helt okej tyckte jag men Burger King är mkt goå hdare även om man har jobbat Mcdonald´s!

Kom rätt sent hade svårt för att sova men det jobbigaste va att man skulle upp halv sex på måndag å jobba frukost!
Efter jobbet så skulle man fixa present till pappa från mamma det blev en Vädergrejs och ut av mej å brorsan fick han en tröja å rakvatten Grattis Pappa!
På kvällen va det lite kalas det va vi å farmor å pappas bror Kent kom en sväng så det blev lite smörgås å tårta så man va både trött å mätt när man kom hem igår sen så va det bara gå upp halv sex på tisdagen igen va lite segare idag än i måndags!
Va en del att göra idag och plus på detta skulle chefen på ledningsmöte på jobbet å vi tycket va lite olämpligt att lägga det mitt i lunchen å en tisdag men det gick bra ändå kämpade väl allihop så....
Imorr har man lite sovmorgon härligt ska försöka komma hem i tid imorr å ta gå hem å ta på meh lite mer kläder å kanske gå på en långpromenad imorr måste börja träna nu oxå!

Pratade med D igår va helt okej men lite jobbigt fortfarande men men...
Träffade han lastbilchaffisen idag på jobbet kom å käkade frukost :) va ganska lugnt imorse så gött!

En kompis till mej sa att mej att hon hade en killkompis så hade sett mej på resturangen å tyckte jag va söt å snygg å kunde tänka sig träffa mej så vi har blivit vänner på fejjan å byt mobilnr men grejen är att han är tydligen väldigt blyg av sig så när man skickar till han på fejjan lr sms så svara han nej så jag vet inte va jag ska göra om man ska avvakta kanske...MIn kompis sa att hon skulle hjälpa mej lite så vi får hoppas att vi kan ses å hitta på nåt vore skoj...Han är söt å snygg å verkar jättetrevlig å charmig så men det är väl bara vänta å se hoppas att han kommer å käkar snart igen :)

På fredag ska man klippa sig ska bli gött men jag vet inte riktigt inte va jag ska hitt på men jag hoppas att Karin min frisör kan komma på nåt snyggt men jag vill ha lite längd å men lite kort oxå!
SKa nog åka till lidköping på fredag oxå å ta prover oxå måste verkligen göra det!

Idag kom en kollega hem hon har vart utomlands vill oxå ut å resa får spara ju men vi har ju sälen att se framemot i april på det där bröllopet som aldrig blev av i nov så ska bli nice å trevligt!
Måste kolla på va man ska ha på sig oxå vill ha nåt snyggt :)

Ska tydligen bli kallare ute nu har det sagt lite tråkigt vill ha vår å värmen :)

Over and Out


Utkast: Jan. 26, 2012

Man jobbade frukost på måndag å jag kan säga att mina ögon gick i kors när man slutade sen efter jobbet så drog man till lidköping å på bussen träffade man Emma va skoj att se henne va ju ett tag sen ju :o)
På kvällen så fick man ett mail av en kompis på en kompis till henne som jag skulle kolla in på fejjan han hade tydligen sett mej på resturangen å tyckte jag såg bra ut så vi har skrivit på fejjan å byt mobilnr!

Tog en rejäl sovmorgon på tisdagen vakna käkade frukost väntade på att bäste Ellen skulle komma så innan hann man plugga lite å städa sen så drog vi till donken käkade lite sen så drog vi till ÖB kolla lite sen så tebaxs mot stan lr mot mej sen gick vi några ärende(hemlisar) sen gick upp till mej å fikade å pratade å pratade lite å några saker :)
Hon åkte hem vid 16 tiden sen så kollade man bara på tv å softa verkligen va gött!

Jobbade på onsdagen så det va full rulle igen å en av gästerna möte man när man kom å han sa att man va försenad..Och han sa att vi ses på fredag på fruksoten :)
Stängde på onsdagen va rätt lugnt sen så skynda man sig hem för att hinna se på handbollen men dock losa demn va ju tråkigt ju :(

Är fortfarande lite jobbigt att se D men det går över snart!
Imorr ska man jobba frukost sen så hem å fixa lite sen vidare till skövde för att träffa Ellen igen vi ska laga lite god mat å dricka lite gött å kolla på film sen ska vi på stan på lördagen å kolla på lite saker sen ska jag fixa present till pappa som fyller år på måndag!
Skulle ha åkt hem till ellen igår men det blev inte så kom saker imellan så men det kommer fler helger ju!
Så igår kom pappa hämta mej efter jobbet å sen åkte vi käkade sen så hem till dem å jag kan erkänna att jag somna runt halv tio va jättetrött å sen vakna jag halv tolv idag behövde det verkligen!
Mina föräldrar skulle ha gäster men det blev inställt pga av sjukdom!

Så det blir en lugn helg men det är skönt det med!
Har verkligen jobbat mkt det senaste  känner jag känns både i huvudet å kroppen ju!

Jobbar frukost 3 dagar nästa vecka sen är det som vanligt igen då är hon tebaxs ska bli lite gött oxå!
Kan säga att han kom aldrig igår på frukosten han svek mej va illa ju hade ju sett framemot detta ju :(
Och D försöker va rolig på min bekostnad det är lite surt å jobbigt vfr detta undrar jag bara!

Ligger isängen å kollar på en värsting till syster 2

Hoppas att ni får en bra helg :)

Over and Out


Utmaning!

1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEN??
jag gick iskolan å tror jag höll på med konfirmation läsningen!


2)VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEN?
jag jobbade på coop

3)  5 SNACKS DU GILLAR?

*Cola
*popcorn
*choklad
*redbull
*smågodis

4) SÅNGER DU KAN TEXTEN TILL?

Elois-Arvingarna
ALdrig ska jag sluta älska dej-helena bergström(livet är en schlager?
Bumbi björna
1:a gången-magnus Uggla
Det stråla en stjärna


5) SAKER DU SKULLE GÖRA SOM MÅNG MILJONÖR?
*Resa tebaxs till mitt hemland
*Shooppa
*köpa ut min lägenhet
*betala tebaxs mina skulder
*köpa en lägenhet utomlands

6) SAKER SOM DU ALDRIG SKULLE KÖPA EL KLÄ DIG I?
cykelbyxor
one pice


7) 5 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?

*va med kompisar
*träna
*tända massa ljus å mysa bara
*fika
*baka

8) 5 FAVORIT LEKSAKER?

*mobilen
*dator
*tvn
*kamera
*singstar

Over and out

helgen

Har verkligen jobbat en vecka istreck men det har vart skoj oxå...Idag va man lite trött ändå mina ögon gick i kors så jag jobbade frukost så!

Ihelgen så jobbade och då skulle vi få nytt golv iköket så vi fick springa mellan charken å resturangen men det gick bra ändå men vi va trötta i benen å fötterna på kvällen men nu idag är det som vanligt igen!

Jobbade frukost å då va det en del folk sen så fick man städa efter allt ihelgen å sen så fick köra tebaxs allt till köket igen va en del så..
Sen va det lite på lunchen så det va lugnt så!

Har jobbat frukost typ hela veckan va gött sen så jobba man över på fredagen man jobbade till 17 men kom hem runt 18 istället så

Idag jobbade man tidigit som sagt sen efter jobbet drog man till lidköping å skulle på synundersökning å det va väl sådär va lite negativ saker så!

Imorgon ska man va ledig så gött verklgien ska sova ut å kanske ska träffa Ellen oxå behöver träffa kompisar å så bara för att glömma han typ!

Men jag har börjat kolla in en ny kille på resturangen han kommer å äter lite då å då...han är jättesöt verkligen å charmig så!

Just nu väntar jag på Handbollen ska börja å sen så tvättar man blir bra...
Vill ha vår nu å värme så man kan cykla till jobbet å bara ha tröja å så :)

Ska sätta mej med teorin imorr måste verkligen det så ska bli skönt att bara va hemma å tar det lugnt!

Over and Out

lycklig å övertrött

Imåndags så stängde man å det gick okej va jättelugnt verkligen nästa lite trökigt kan jag erkänna men!
På tisdagen så jobbade man frukost å det gick bra va oxå lugnt å har kollat in en ny kille på frukosten han kör lastbil å är en charmtroll verkligen :) lunchen va lite mer å då gick tiden fortare så det va skönt att komma hem i tid oxå!
Och samma dag så kläckte en kollega ur sig att personen skulle operars på torsdagen *suck* och vi är ju kort om folk redan skulle detta hända oxå:( å chefen fråga hur länge har du veta om detta frågade han personen å svarade några veckor  sa personen chefen bara suckade å blev lite smått irriterad så men det löste sig ändå fia tog en dag å jag tar ena passet imorr :)
Och igår skulle man jobba till 16 men så kickis barn tilli va hemma å magsjuk å kicki sambo va oxå dålig då frågade om jag kunde tänka mej stänga så jag fick jobba  2 timmar extra så det va väl okej...Men somna rätt sent igår så va lite jobbigt att gå upp idag hade frukosten idag med  pga att kicki va hemma å tog hand om sina sjuklingar..Jag skulle ha vart ledig idag men fick jobba men det är ju pengar så sen va det en rask promenad hem för då skulle man på teori utbildning som va ca 3 timmar va intressant men lite segt oxå å dels när man va trött oxa va det inte lättare :P

Jo i går när jag jobbade så ringde fastighetskötare till mej å sa att fläkten har kommit å då frågade han om det va okej de gick idag å fixa den så det va helt okej så nu har man en fläkt helt underbart men har dock inte nåt filter än men det är bättre inget kan laga mat på " riktig" så j*vla gött så imorr ska hag unna men en lyx middag verkligen va meningen att ellen skulle komma men hon fick hoppa in å jobba så det går före tyckte jag :)

Imorr ska man jobba 8-17  sen bara hem å softa sen ladda inför jobb helg utan kök dock de ska lägga nytt golv iköket så vi kommer inte få vara där kommer bli jobbigt verkligen men det är bara bita ihop...

Sen en rolig ska vännen tereze hade planer att flytta från skara till sin kille neråt ilandet men efter många om å men så ska hon inte det utan han ska flytta hit så det blir bra kommer stanna kvar å hon har ju jobb så det känns väl bra!

Jag kommer troligvis bli fastanställd på coop oxå så den dagen kommer så ska de firas ska bli nice :)

Nepp nu handboll kom igen nu grabbar :)

Over and Out

Det är över nu

från underbart till ett bombnerslag :( Har haft det jättemysigt å underbart de gånger jag har träffat han men nu är det över jag kommer aldrig hitta nån att dela livet med å allt underbart...

KOmmer bli jobbigt att se han på måndag på jobbet men va är det alla säger livet går vidare*suck*
Det jobbigaste va väl att han inte har sagt nåt tidigare till mej utan typ fejkat att tyckte om att träffa mej å umgås med mej..

Så min otur kom idag istället för igår kan man väl säga då!
Ska bli nunna lr nåt så som det känns nu så lite jobbigt men det är väl bara börja leta igen eller va man nu ska säga :P


over and out

fredag den 13:e otursdag

Itorsdags så jobbade man å stängde gick bra va rätt lugnt kan jag säga iallfall på sent på eftermiddagen..
På dan va det full fart å fick träffa min D oxå så å prata med han å hans  kollegor är ju så roliga när de är med...

På fredagen så va det den Fredagen den 13:e alla säger att det är oturs dag men jag kan nog säga att det va ingen otur för mej nästan tvartöm de börjde med att de va gött väder att gå till jobbet sen på vägen dit så ringde min fastighetesskötare å fråga om de fick gå in å kolla å mätta ange köksfläkt så jag sa det va okej så de gick in å sen efter stund så ringde de igen å sa att de skulle behöva ta bort ett överskåp å jag sa att de gick bra bara jag får en fläkt så då sa han att han skulle ringa beställa en så gött underbart verkligen..allså på sommaren kan man öppna fönsterna å så när man steker men på vinter är det kallt ju att öppna så...

Sen så på jobbet stod man i disken å jag hann med tyckte jag va rätt lugnt sen så trodde jag att jag skulle åka buss hem till mamma å pappa så jag skynda mej såjag va klar redan 16,50 sen skynda man sig hem men när jag va väl hemma så ringde mamma å sa att pappa kommer å hämtar mej så de skulle handla så det passa bra..kom hem till dem å då hade mamma fixat mat va gött sen blev det tv å sängen hela kvällen va sjukt trött...

Idag har man inte gjort nåt typ legat isängen kollat på tv eller jo jag har städat deras bil om en stund ska jag å pappa på bandy va meningen vi skulle ut å festa lite några från jobbet men det va ingen som hade lust eller hade annat för sig men det kommer väl fler gånger...SKa se på gladiatorerna ikväll se om det är nåt att ha!
Så jag blir kvar hos mamma å pappa ikväll med sen så ska kasnke med å hälsa på min kusin Elin å hennes famlj imorr pappa ska dit å kolla på deras hus sen ska vi familjen gå på bio Stig helmer filmen :)



Hade ni nån otur igår??

OVer and Out

Underbart

Imåndags hade man körlektion å det va bara jag som körde den andra personen va nog sjuk eller nåt så jag fick köra själv det va nice :) Sen så skulle jag egentligen avbeställa tid för naglarna men grejen va det att jag hade tid idag så det va gött så vid 10,30 så satt man där hos karolin å tog bort naglarna så det va gött!
Efter det så gick jag handla lite sen började jag baka bröd å efter det så tog jag ner julpyntet även om det inte va så mkt jag hade tagit fram
Va lite mysigt va inne när det snöa hela dagen å natten!

Sen så på tisdagen va det dags igen för att köra det gick bra ;)
Vid 14,30 tiden så kom daniel å hämta mej sen åkte vi hem till han å kollade på Michael jackson dokumäntr som va nästa 3 timmar sen så började han laga mat blev lövbiff,klyftpotatis å beasås å vitlöksbröd han sa dock jag är ju ingen mästerkock så men jag sa att de smakade bra ändå :)
Sen kollade vi på Jägarna 2 va oxå bra men rå men den va värd att se så den kan jag rekomendera! efter det blev det Smurfarana som jag hade med mej va lite smårolig!!
Blev inte så sent isäng så vi låg pratade å myste en lite stund va mysigt!
Men på morgonen va snön borta va lite tråkigt men lite skönt oxå tycker jag allt

Han gick upp strax efter 06,00 sen åkte runt halv sju va lite tidigt men men...Men det va mysigt att vakna upp brevid nån imorse ;) hoppas att de blir fler gånger!
Sen iväg till jobbet va rätt lugnt men lite folk va det allt va en del fika gäster så:)
Fick ju träffa daniel igen på lunchen va nice å underbart!
Stängde idag gick bra men det va lite segt va inte så mkt folk :(

Stänger imorr med sen så diskar man på fredag å då är det Fredagen den 13:e de brukar säga att det är otursdag hoppas att de inte är för mej!!

Får lön på fredag va gött! Hoppas att de blir nåt på lördagen vore trevligt ju är party sugen verkligen nu kasnke ska hem till mina föräldrar ihelgen fundera på att åka dit på fredage efter jobbet

Ska försöka storhandla på lördagen om pappa kör in mej till skara så :)


Over and Out

examen å semla

Ifredags så va man på Lofa hela dagen sen så skulle man träffa daniel men det gick inte så de va lite tråkigt för han va sjuk :(
På lördagen va det dags att gå å jobba va inte alls sugen men men det gick bra när man va väl uppe sen så va det lite folk på lördagen å gjorde en del mackor å lite annat å vi har ju börjat med semlor oxå så ilördags åt man årets första semla så gott verkligen :)sen fick man skynda sig  hem å ta sig en snabb dusch sen så på nåt snyggt å sminka sig lite sen så kom mina föräldrar hämta mej sen vidare till Tranum på Examenfest för ELEn va en del folk å när man kom dit så fick man skumpa va gott sen så öppnade hon sina presenter  blev glad för dem :)
Sen så fick man 3 rättersmiddag
förrätt: Laxpate med räkor å lite fint å gott bröd
varmrätt: potatisgratäng å sen exotisk planka med rådjur,ren,skinka å fläskfilé och sås
Efterrätt: chokladfoundat med glass å hallon
Va jättegott verkligen tack så mycket





Fick veta en rolig sdak av ellen oxå men det kommer jag berätta lite längre fram men kag längtar iallfall :)

Pappa hade gått å lagt sig men när han vakna så hade fått feberfrossa och mådde skit så det va bara ringa till sjukan först trodde vi att han skulle få åka till Näl lr SKövde men som tur så fick han komma till lidköping men mamma hade ju druckit så hon kunde inte köra så frida å hennes kille morgan körde dem...Frida körde en bil med pappa å mamma sen körde Morgan hem Elsa sen så körde frida hem mamma så kunde ha bilen hemma dagen efter...
Jag fick åka med Henriks föräldrar till skara för de bor ju iskövde så man va inte hemma för en 02,00 tiden typ..
när man kom hem så ringde man daniel fråga hur han mådde å han mådde lite bättre å kunde kanske ses på söndagen men de blev inte så..

Upp på söndagen å när man gick till jobbet så va der avspäratta vid valhall för de hade vart nån idiot som sagt de va en Bomb där men de va falsk alarm typ...
det va väldigt lugnt nästan för tråkigt men man fick skjus hem av tezz pappa va mycket snällt :)
Somna rätt sent igår..

Upp tidigt idag med hade körlektion kl 7,30 å jag fick köra hela tiden va skoj men  jag missa lite märkte både jag å ellinor men
va dels på
*körfältsbyte
*skyltar
*parkering

Imorr ska man å halkkörning ska bli nice men det blir tidigt imorr med suck...
efter det tänkte jag dra till ldiköping å ta prover å gå hälsa på pappa oxå

Tänkte städa bort julsakerna sen å sen kasnke baka lite bröd å kasnke ta en promenad der ser ut som att det blir fint väder idag :)



Lofa

Itordags så stängde man va rätt lugnt kan jag säga va lite skönt de med...
Det va ju en del på dagen så!

Sen kom pappa hämta mej sen så handla vi lite sen så åkte vi köpte pizza å sen raka vägen hem å jag fick köra va ju ett tag sen man gjorde de så det va skönt att öva lite innan måndag å tisdagen så :)
Käkade sen så blev det så att man la sig i stt gamla flickrum å kolla på tv å då visade de en revy med Eva Rydberg och Ola Forssmed den va riktigt bra tyckte jag  sen såkollade man på Missson Impossible med Tom crusie han är rikigt jäkla snygg tycker jag allt...
Somna sent sen så fick man en lite sovmorgon sen så va det dags att dra mot lidköping mot årets LOFA-cupen i lidköping tradtion verkligen!

Va en del folk verkligen så vi va där runt 12 tiden sen så åkte vi runt 17 tiden så man hade verkligen träsmak i röven (ursäkta språket)..
Är hemma nu å kolla på tv å ska laga lite mat å bara mysa framför tv å ladda inför jobbhelg jag fundera om man ska byta bort söndagen för då är det finalerna på fotbollen ska kolla om pappa ska åka!

*Har snöat lite igår natt å det va minus grader när vi åkte hem förut*bbr*
Imorr ska man jobba till  17 sen så ska man till Ellen på examensfest bra gjoirt vännen å bra kämpat verkligen...

Min daniel låg hemma å sjuk stackarn vännen hoppas att han blir bra snart vill ju träffa han å mysa å umgås även om vi ses på jobbet typ varje dag men!

Mm jo Junior kronerna vann hockeyn igår natt stort grattis!


Over and Out

1:a veckan på de nya året

Imåndags så va det dags att börja jobba igen efter nyår va lite segt å trött men efter nån timme så mjukna man upp så!
Va ganska lugnt så va lite skönt så men lite trökigt oxå men...Fick se han iallfall va mysigt å glad för!

På tisdagen va det lite mer att göra å då stod man idisken va lite skönt tyckte jag allt å man sluta 17 sen raka vagen hem i spöregnet sen hem byta om å träffa sandra för att ses på Nockes för att ta en fika vi hade ju inte setts oå evigheter typ kändes det som..

Sen efter några timmar så gick vi handla lite sen hem å blev soffläge å började kolla på SOS-segelsällskapsresan den är ju bra sen så det blev sent i säng!

Upp i hyfsat tid sen så va det trökigt väder idag med spöregn jag va nästa på att ta bussen till jobbet men icke sa nike så gick man va lite kämpigt å jobbgigt men det gick iallfall stod i disken idag med å det gick okej va en del idag med...
Slutade 16 idag handlade lite sen hem å började städa å plocka lite å så lagade lite mat...sen gick man över till Sandra för hon skulle låna mna pjäxor nu så stanna man där en stund å fick en kopp te satt å bara tjöta lite...

Vi skulle ha lite personalfest imorr men ingen hade lust å ingen va sugen så vi skulle ta de en annan gång å då va det meningen att vi skulle va hemma hos mej...va ju bra för då fick jag ta å städa å lite så... Har mab kite fint till helgen istället så gött :)Så nu sitter man å myser i en städad lägenhet så nice

Imorr jobba man stängning sen ska man hem till mamma å pappa sen så på fredagen så ska jag å pappa på den årliga LOFA-Cupen i lidköping ska bli nice...
Jobbar hela helgen usch va trökigt men va gör man inte för pengar å på kvällen på lördagen ska man på examens fest ska bli skoj å då får man reda på va ellen ville berätta för mej :)

Har beställt klippningstid å sen har jag beställt tid för mina naglar oxå sen nästa vecka ska man köra å ska köra halkkörningen oxå!

Hoppas att de löste sig med mitt konto oxå behöver verkligen tebaxs de pengarna nu innan måndag så :P

Imorr ska man stå där ute å servera ska bli gött oxå hoppas att man får se Daniel imorr oxå
Nästa vecka ska man till lidköping oxå å ta prover måste det nu!


Over and Out