Kina

Förr några veckor sen så kom mina föräldrar hem från utomlands de hade vart där i 10 dagar de hade haft bra sett mkt å hade bra väder!
De åkte med en sådär buss resa smidigt ju!
 
SKulle vilja oxå åka dit men måste ju spara först ett tag vet ja !
Men iallfall så kom de hem då de hade med sig lite presenter till mej wiieee som detta
 
 
 
Me like verkligen! Tack så mkt mina föräldrar ni är bäst!!
 
Over and Ouut

Midsommar helgen

Förra veckan va man på dejt å va käkade pizza å kollade på fotboll men min jobbakollega linda å hennes sambo va med som moraliskstöd typ sen satt vi på Milan ett tag sen åkte vi hem till Linda deras lägenhet å kollade på fotbolle sen blev det en film men så vid 24 tiden så gick jag hem så linda följde mej en bit sen så gick jag resten själv men pratade med en kompis i telefon resten av vägen hem! FÖrra samma dag så va det studenten iskara så de va en del folk ute på kvällen!
Förra veckan så jobbade man alla dagara utom midsommarafton å det va en del att göra..
Men det va skoj det oxå!
Kan bli trött på en del folk men bara bita ihop å stå ut så!
På onsdagen va man på dejt va på bio i skövde å kollade på Snowwoman å HUnter den va bra tyckte jag allt tyckte han oxå som jag va med men han...men hände lite sak på bion jo han somnade till några gånger va väl inte så skoj precis sen så körde han hem mej..
Jobbade frukost på torsdagen å kan säga det va en del att göra typ allt folk kom å käkade frukost på torsdagen så från 8,15-9,15 va det kö lite jobbigt men skoj va det allt...

Va härligt väder hela veckan så gött :)
 
Ifredags va det midsommarafton å började med att ta en sovmorgon sen började man tvätta å käkade frukost bara softa sen så några timmar senare så började man göra iordning sig å käkade lite mat sen så kom Lindas kille Micke å hämta mej å sen drog vi väg till Skallmeja där de andra va!
Han som jag va på bio med skulle med men han kunde inte sen eftersom han har barn å fick ingen barnvakt så han va hemma med dem!
Va trevligt där vi va satt å tjöta å skratta hade skoj drack lite sen så började de regna senare på kvällen sen så vid 02,30 tiden så körde micke hem mej för jag skulle upp å jobba dagen efter så va man va rätt trött sen så ringde en kompis precis när man hade somnat!
Sen upp tidigt på lördagen sen iväg till jobbet å man säga det va nog den slöaste dagen på hela året typ! Passa på att göra chokladbollar å kärleksmums
KOm hem å gick å köpte pizza å sen blev det soffläge hela kvällen sen så somnade man tidigt....
Upp å jobba på söndagen å kan säga de va en del igår men skoj sen så kom Kusinen Amanda in å "provjobba" eller va man ska säga få upp minnet igen efter 1 år hon ska jobba hos oss isommar :)
Idag är man ledig ska till kollega sen å träffa henne å hennes lilla son ska bli skoj 2 till från jobbet ska med sen efter det ska man till en annan kompis!
IMorr ska man klippa sig ska bli gött men ska nog bara toppa det å så...Jobbar bara 3 dagar sen tar man semester 3 veckor det ska bli gött å härligt längtar verkligen!!
 
Over and Out

Jobb,fotboll å student

Få be om ursäkt att jag inte har skrivit på ett tag men har inte orkat eller tid typ!

Jobbade en del förra veckan å va del att göra va ledig på torsdagen å fredagen förra veckan å på torsdagen så va man på vårdcentralen å tog prover sen tog man en promenad hem innan regnet kom!
Passade på att städa lite å fixa lite :)!

På fredagen så va man ledig tog en sovmorgon å sen va det bara lugnt hela dagen sen vid 16 tiden va det dags att fixa sig för kvällen då va det kick off hos kollegan Simona i Eggby!
Fick skjus av chefen i hans nya bil å det gick snabbt kan man säga..
Vi började med husesynn sen så blev det grillning å god mat till detta sen blev det lekar å god tårta som tereze hade bakat!
Åkte hem vid tolv tiden för en del skulle upp å jobba dagen efter jag va rätt seg dagen efter...va lite att göra men okej typ hade en del beställningar så det va ju bra på ett sätt!
KOm hem duschade sen kom en kompis förbi käkade å drack lite vin bara mådde gött typ!
PÅ kvällen fick man reda på att kollegan Kicki hade fått barn en liten son va skoj Grattis till henne å hennes famlij :)
Blev sent den kvällen med å va trött på söndagen å då fick jag prova att ha hand om maten å det gick bra men det va mer folk på söndagen va en del att göra *suck* men jag å fia hjälpte åt så det va ju bra!


Skulle va ledig på måndagen men så ringde de fråga om jag kunde komma å jobba efter en kollega va hemma med sitt barn så! Så jobbade man stängning sen så hem å lagade mat å sen va det dags att kolla på fotbollen Sverige-Urkraina men vi losa va ju synd!
Hamna isäng sent den kvällen sen så skulle man upp tidigt på tisdagen för att ha utblidning på frukost med en ny sommarjobbare men jobbade bara till 12,30 sen va jag tuvugen att dra för att åka til lidköping till läkaren sen hem å bara lägga isoffan å ta det lugnt typ!

Onsdagen jobbade man några timmar sen va det rekordfart till lidköping för att hinna se när mina kusiner å en kollega tar studenten! SÅ stort grattis till Studenten KARolina, Karl å Emelie hoppas eran dag va kanon å lycka till i framtiden nu!
Först va vi hos karro å gratta henne å fick mat sen så åkte vi vidare till karl å där fick vi tårta å kaffe å lite vin :)
Åkte med mamma å pappa hem å va där tills torsdag kväll då körde pappa hem mej å då passa jag på handla lite oxå!

Jobbade frukost på fredagen å det va en del att göra vi skulle va en ut över på fredagen men personen dyk aldrig upp så man fick slita rätt så bra både på frukosten å lunchen hade lunch kö från 12-14 va rätt slut å vi hade ju en del beställt oxå pga va studenten som va iskara!
Man va rätt slut å hade ont i benen när den dagen va slut....
Efter det så kom man hem vilade lite sen så hoppa in i duschen å sen iväg till Milan(pizzerian) å käkade pizza med goa vänner å sen skulle vi sett på fotbollen där oxå men vi åkte hem till dem å såg på matchen men sverige losa igen mot england med 2-3 tråkigt nog...
Vi drack lite vin å tjötade lite sen så vid tolv tiden så gick man hem men man vågar ju inte gå hem själv så jag ringde en kompis som höll mej sällskap i mobilen hela vägen hem tack så mkt!

Passa på att säga ett stort grattis till alla som tog studenten som jobbar på coop
*Johanna
*Madde
*Linn
*Julia
*Linus

säkert glömt några till
GRATTIS lycka till framtiden nu!

Idag sov man länge å man har städat lite å plocka iordning lite i lägenheten nu är det soffläge kasnke ska iväg å köpa mej lite onyttgt godis måste man ju ha :)

Trevlig helg på er!

Over and OUt

Let´s dance final

Imåndags så va man på läkarundersökning å dels va det att de va ultraljud på mitt hjärta å det va bra å jag  fick mitt intyg så det är bara skicka in det så hoppas på de bästa!
Och sen efter det blev det en tur på stan sen så gick man upp till faster å fika med henne sen så tog man bussen hem å städa lite sen så efter några timmar så ringde mamma frågade om jag skulle med till skövde å Biltema för de skulle kolla på cykelväskor å sen så köpte jag ett nytt plast skydd till mobilen sen så blev det kvällsmat på Max sen hem å bara la sig isoffan bara softa!

På onsdagen va det dags at jobba igen å va en del att göra å så va vi 2  som stängde va helt okej sen hem å bara ladda inför fotbollen som Sverige vann med 3-2 men Island va inte dåliga som jag trodde typ..

Jobbade på torsdagen stängde igen å vi va åter igen 2 st på stängde gick bra!
Och när man gick hem så mådde man sådär hade halsont å lite huvudvärk för en kollega jobbade å va lite små sjuk så hon hade nog gett oss andra av hennes sjuka typ!

Fredagen så stod man idisken va gött men det va en del att göra men skoj är det ju när det mkt att göra!
Köpte lite onyttigt godis innan man drogn hem å byte om å tog en dusch sen s kom en kompis å till mej å sen hem till R å lagade mat blev hemgjord pizza sen lite gott att dricka till å lite godis å en film som va kass tyckte vi!
Och vi kollade på finalen av Let´s dance å rätt dansare vann tycket jag!


Lite bilder å Molly Nutley kom  värdig 2:a hon va oxå grym tyckte jag allt!!
Sen kollade vi på film som hette Cash 44 den va kass!
Han åkte hem op lördagen å då passa för att  att han skulle möblera om ihans lägenhet å städa å lite... sen så kollade jag  på film å åt gott å  mådde sådär verkligen somna sådär sent va seg... nu så ligger man isoffan å har kollat på Mästarnas Mästare finalen å Jörgen Jönsson vann hela skiten å Magnus Wislander på 2:a grymt gjort!
Har duschat å grejat lite hemma nu blir det Die Hard 4,0 med Bruce
Och ladda inför en ny jobb vecka å helg så!
Hoppas att ni hade en bra helg!

Over and Out