Filmhelg

torsdags så åkte man hem till mina föräldrar och åkte till stan för att kunna åka hem med mamma sen åkte vi till Hjertbergs å handlade sen  så tog vi donken mat hem!

Sen på fredags så va man upp rätt så tidigt då städa man lite hemma hos mamma å pappa sen så baka man 2 kakor till helgens tripp!!
Pappa kom hem vi lunch tid sen så packade vi bilen sen åkte vi till lidköping för att hämta mamma på jobbet sen åkte vi mot fjällbacka så man körde dit så va helt okej va den trafik på vägarna å man fick köra 110 km va skoj att köra fort...
När vi kom dit vid 18 tiden bar in packningen sen väntades mat va friterad räkor som förrätt sen blev det kyckling spet å sallad sen va det ris tror jag sen hade jag uppdrag att fixa efterrätten så det blev chili & ananas sallad med chokladskum va jättegott!!





Sen drack vi gott sen va det dags att se på film så vi började med
*HUr många lingon finns det i världen
*

På lördagen så blev det en lite sovmorgon sen så åkte vi damer till Tanumshede å handla lite sen så blev det en annan film innan kvällsmaten då kollade vi på Officer å en Gentleman va helt okej :)
Sen hade våran film maten för kvällen å jag hade välkomsdrinken så det blev som en pigelin va jättegod ;)




Mamma hade lagat Fiskgratäng med pressad potatis med grönsaker sen hade marianne typ nåt liknade efterrätt som jag sen kollade vi på
*Black Swan
* Himmel är oskyldig blå
va sådär filmer tyckte jag

och det blir en sen kväll på lördagen oxå :)

På söndagen så vann man en timme för att vi skulle vrida tebaxs en timme sen så blev det frukost sen blev det en film då kollade vi på
*Julia & Julie den va bra
sen åkte vi till fjällbacka å gick en lite promenad vid vattnet och få lite luft :)
Hem till stugan sen medans vi väntade på maten började vi kolla på
*A litel peace of heaven oxå bra kan rekomendera

Sen blev det städning å sen blev det kaffe å kaka sen va det dags att rulla hemåt å jag körde men va lite jobbigt kan jag säga att köra mörkningskörning men det gick bra

Va meningen att jag skulle träffa han igår men han mådde inte så bra så vi ska ses iveckan istället längtar :)
Kom hem vid 20 tiden å såg att de fanns tvätttid så jag kunde tvätta lite va gött
Sen kollade man på Bröstsim & Gubbsjuka!!


Har jobbat idag började tidigt va gött att komma hem tidigt oxå!
Fick träffa han idag på jobbet :)

Jobbar stängning imorr sen är man ledig på onsdag men inte för nån rolig sak det är Morfars begravning kommer bli jobbigt!!

Over and Out

Halloween

Itisdag så skulle man jobba stägninig men då skulle de ha medlemsmöte i resturangen och då skulle de bjuda på smörgåstårta å kaffe då va fråga de typ nån timme innan om jag kunde stanna kvar tills möte va över så jag jobba över 1 timme va lite trökigt men va tacksamt av dem!
Under mötet kom Magnus (chef över mat o frukt) undra om vi skulle ha nån kaka till kaffe å det lät som jag skulle fixa det men jag tyckte  att de va ju deras möte så det fick de väl fixa så det blev pepparkakor men det va uppskattat oxå...!
De sa att de skulle komma runt 70 pers men sen när det räknade va det 118 pers men på onsdagen fick jag höra att det va 130 st istället oj!!

Till om med Sjöman gav en berömd dagen efter å va tacksam verkligen alla chefer på de olika avdelningar tack å berömde en så det va skoj..

Sen kom man till jobbet på onsdagen va jättetrött men va okej och min chef frågade hur det gick igår å jag sa som det va att det gick bra...
Sen va det bara köra på som vanligt :)

Och han å hans kollega va åt så vi prata lite oxå :)
Sen stängde man va ju lite lungare sen gick man hem i regnet sen väntade på att han skulle komma vid sju sen hem till han å åt lite sen så blev det bonde söker fru sen blev det film å massa mys!!
Sen sov jag där va mysigt bara låg å pratade å mysigt hela natten typ men det jobbigaste va att han skulle upp tidigt dagen efter så redan halv sju så va man uppe men va hemma runt sju så då la jag mej igen...
Så det blev lite sovmorgon sen för mej sen va det bara börja packa lite inför helgen vi ska ju till Fjällbacka å ha filmhelg med familjen å några kompisar...
Sen drog man till lidköping för att dels att jag skulle åka med mamma hem sen så gick jag på stan å leta begravningskläder och hittade lite å hittade en snygg tunika på vero moda!!
Gick upp till faster oxå tog en kopp kaffe bara tjöta lite å träffa kusinen peter va oxå där!
Skulle egentligen klippt mej å haft en körlektion igår men gick ju avboka allt typ lite trökigt :(


Sen åkte vi handlade lite sen blev det donken mat hem sen va det bara en lugnt å fixa lite för helgen..Kollade på robinson sen blev det sängen va trött så!!

Sitter just nu bara tar det lugnt ska snart börja baka en kaka å lite annat sen väntar man på att pappa ska komma hem mamma jobbar så vi ska hämta henne sen vid halv fem sen åker vi vidare..

Ihelgen är det Halloween hoppas att det blir skoj för er alla som ska hitta på nåt skoj!!

Han ska spela golf hela helgen det är sista tävlingen för iår hoppas att det går bra för han då kommer hålla tummarna för han...Och han hade visning igår på huset så vi fårse om han får sålt det :)

Och vila fick stryk i sin första match va ju lite tråkigt ju hoppas att de vinner nästa vore ju skoj att se en match sen!!De har ju byt dag tisdag istället för onsdag

Hoppas att ni får en bra helg alla

Over and Out

Ny vecka nya möjligheter

Ionsdag så halkade man på jobbet paja lite knät men det är helt okej nu så skönt ska nog träna ikväll måste det!

torsdagen så jobbade man oxå va en del att göra och han kom å käkade då blev man glad :)
PÅ fredagen så va man ledig då skulle man ha tränat men avboka det sen åkte man hem till mamma å pappa å lånade deras tvättmaskin å sen lagade jag mat hos dem va mysigt...Och man fick träffa min bror en lite stund han va trött efter sin resa han hade typ åkt buss hela dagen!! Han skulle till Vara konserhus å lyssna på Eldkvarn på lördagen :)
Sen senare körde pappa hem mej för man skulle upp å jobba dagen efter så man somna rätt sent då!

På lördagen jobbade man men råkade ta fel på tiden men det va helt okej ändå sa Therese och det va rätt lugnt den dagen va lite trökigt!
Men sista halvtimmen så kom alla fika gäster va ju skoj tyckte vi!
JObbade på söndagen å när therese å simona gick på matrast då kom alla verkligen och skulle ha mat så det va kö typ 1½ timme så det va lite svettigt men skoj :)
Fick jobba ihop med Emelie oxå ihelgen va ju ett tag sen man träffa henne ju!
Sen blev det lite lugnare kunde städa å fixa inför stängning men jag gick hem 17 så gött
Mamma å Pappa va inne en sväng men hann inte att prata med va en del att göra då..Mamma ville bara lämna mitt nya Datafodral som hon har sytt till mej jättefint å snygg TUSEN TACK mamma!!

Sen vod halv sju tiden kom han å hämta mej sen åkte vi hem till han å började göra lite mat blev varma mackor å te sen blev det mys med film eller ja 3 filmer blev det först KIll the Irishman,Lillia Kyckling och sen Bilar(1) så man va hemma runt halv ett så man va trött imorse men va gör man inte för att träffa han :)

Hoppas att vi kan ses iveckan! Jag frågade om han ville följa med till fjällbacka men han kunde inte det för han skulle spela sin sista golftävling :)

Vet inte om jag ska avboka ange klippningen lr ej!!
SKa köra på torsdag men egentligen behöver jag spara pengar oxå så kanske ska avboka den med!!
Måste komma på nån bra drink oxå tills ihelgen! Får nog forska i detta lite mer ikväll å kasnke kolla på en ny efterrätt oxå...
Jag ska få köra till fjällbacka ska bli skoj å gött :)

Hoppas att denna vecka går fort men kommer bara få träffa å se han 3 dagar lite surt men vi kan ju prata i telefon å sms så :)

Men jag måste erkänna lite sak att jag tänker lite på F lite mellan åt oxå men borde inte göra det

Over and Out


Tisdag

Ihelgen så jobbade man å det va en del att göra men det gick ju bra ändå sen så slutade jag  halv fem istället för att jag skulle hinna med en buss vid halv sex...
Så det va typ spring gå hem och in duschen fort sminkning sen ta på sig något snygg sen stressa till bussen man va superstressad men hann och kunde putsa ut på bussen så gött verkligen..
förställningen började 19 och de va grymt bra verkligen!

Jag träffade han på fredagen va helt okej å mysigt sen körde han hem mej å då trodde jag att han skulle höra av sig när han kom hem men icke så jag trodde att han inte vill ses mer men han hörde av sig sen på lördagen och sa att de va trevligt och ville ses igen!

Sen va vi på The view åt lite gott efteråt och va några timmar så man va inte hemma för än halv tolv så det blev sent så det va bara gå lägga sig sen upp vid 8 tiden å till jobbet va en del och sen så stängde man va helt okej!

Igår så jobbade man oxå de va det superlugnt oxå stod å prata med han lite!
Han sa att han hade fullt upp iveckan så vi ska ta å ses nästa vecka jag frågade han om han ville hänga med till fjällbacka men han kunde inte för att hade golftävling den sista för iår så! Va ju synd tyckte jag!

Igår när jag kom hem hade jag fått min box skickad till station va bara hämta den så jag trodde att jag kunde få igång kanalerna igen men inte det så de ska väl skicka mej ett nytt kort istället! Hoppas att de kommer iveckan blir tokig för man inte har alla sina kanaler ju :(

Ska iväg å träna sen ska jag typ hem å vända sen till lidköping å ta prov sen tänkte jag gå hälsa på pappa lite oxå sen kolla lite på stan hem å plugga sen ta ett varv med dammsugare lite så ett perfekt väder för att städa idag!

Den 1 nov kommer vi få nytt schema så gött!

Nu är det bestämt när det är begravning för morfar den 2:e nov blir det av!

SKa laga lite god mat ikväll tror jag fast det är en vanlig tisdag typ!!

Over and Out

Jobbigt vecka

Iveckan har inte vart nåt roligt alls måste jag erkänna verkligen!

Jobbade på måndagen då stod man idisken va lugnt å skönt hann mycket tyckte jag iallfall!
KOm hem tog det lugnt å bara softa sen ladda inför tisdagen som man tillbringa hela dagen på KSS för att göra en sak skulle va där kl 11 och fick ligga där å vänta till typ halv två sen va det min tur typ sen så tog det 1½ timme typ sen kom man tillbaka till uppvaket sen frågade de hur man mådde så!
Sen efter nån stund så rimgde jag mamma å så kom å hämta mej undertiden fick jag lite fika å vakna ännu mer till sen byta om å samtidigt så spyde jag upp maten va väl sådär..Sen kom mamma hämta mej sen raka vägen mot skara och så stanna vi på donken å tog med oss mat hem sen blev det soffa för mej!
Jo på kvällen fick man ett sms av en söting " han skrev fråga undra att jag va ledig idag å att han sakna sin mattant"

På onsdagen skulle jag börjat kl 10 men fick bärka 7,45 då fick man sluta tidigt va gött tog en promenad hem härligt..Och vila rent utav sagt behövde det verkligen sen blev det Bonde söker fru senare på kvällen...
Vid 21 tiden så ringde mamma å berätta en lite tråkigt sak för mej att vår älskade Morfar hade gått bort så
Vila i frid nu Morfar!!!
Man hade lite svårt att sova den kvällen men det gick

Torsdag så jobbade man den tiden man skulle jobba va full fart verkilgen å skoj stängde sen handla lite sen och sen blev det en skön promenad hem lite kyligt men skönt!
Blir mörkt fort nu redan vid halv sju så är det redan lite mörkt!
När man gick till jobbet på torsdag förmiddag så hade man tårar iögonen men vara bitta ihop!!!
Måste tack för vilka underbara arbetskamrater för liva upp stämmningen! :)


Idag så trodde jag att jag skulle köra halv åtta men icke skulle köra kl 10 så bara hem å vänta på att klockan skulle bli 10 sen bärde det av mot lidköping och kan bara säga att hela lektion gick väldigt dåligt rent ut sagt SKIT!!!!!

Fick lite läxa att öva på lite hemma dels med högerregel och krymkörning så det bara öva på detta typ...
Hem bara ta det lugnt sen blev det liten tur att kolla i affärerna eftersom det är ju så gött väder ute så man vill inte sitta inne...

Ska senare träffa Han vi ska hem till han å kolla på film å käka lite ska bli trevligt å mysigt..
Imorr är det jobb som gäller sen ska man åka till lidköping å se & höra min morbror sjunga med sin kör sen ut å äta efter åt kasnke man får köra både dit å hem vore bra!

Over and Out

tisdag

Igår va man bara hemma å tog det lugnt å en kompis kom förbi med lite mat och sen blev det lite film sen drog kompisen hem sen så kollade man på Fortet å sen lite på nån film...

Somna rätt sent! Har fortfarande sjuk ont ihuvudet och näsan rinner hela tiden blir trött på detta ju!
Vill bli frisk nu verkligen!

Hoppas att kicki vill byta helg sen om 2 veckor vore jättebra verkligen..Ja kicki kunde byta helg så gött av henne!

Måste erkänna att jag saknar han men livet går vidare och han har det bra verkar må bra och umgås med sina kompisar å mår gott verkligen...

Är lite mulligt väder ute idag lite skönt att bara sitta inne och bara va och sak nog plugga lite oxå!
Gick bra i söndags när man satt hemma och plugga lite!
Mamma å Pappa va hos mormor & morfar i söndags å han va dålig nu så vi vet inte hur länge han kommer va kvar i livet men hoppas på det bästa iallafall!


Jobbade igår va rätt lugnt måste jag säga hann med att städa i disken va lite skönt och plocka ut allt typ från disken sen gick man hem och man fick inte en enda regndroppen på sig så gött! Sen blev det lite mat sen Ensam Mamma söker!
JO jag tog tag idisken oxå så slipper jag det idag när jag kommer hem!

Idag ska man till skövde göra en sak hoppas att det går bra ska va där vid 11 tiden sen kommer mamma å hämtar mej så gött verkligen!
Kväll är det fotboll Sverige-Holland ska man se på hoppas att de vinner men man vet aldrig!

Jobbar imorgon ska man göra sen byte tereze tid med mej så jag ska jobba åt henne på torsdag oxå så blir bra sen på fredag ska man köra igen ska nog läsa igenom lite ikväll å torsdag tänkte jag så har jag lite ihuvudet innan fredag!

Blir nog bra väder ute idag verkar det som härligt!


MIn box funkar inte eller ska ringa dit sen för det står felaktigt kort i boxer men det ringde en kille från com hem igår ange att jag kunde få +canalerna gratis i 6 månader kasnke va samband med detta men ska ringa kolla sen med dem!

Over and Out

2011-10-08

I torsdags natt så åkte en kollega till mej till Grekland i en vecka och mår gött verkligen passa på njut nu vet ja!

Igår så jobbade man  och man jobbade tidigt va gött så va mkt att göra och det gick bra!Fick träffa simona igår va ju ett tag sen ju!

Stod ikassan eftersom man mådde ju sådär och halsen är ju inte så bra så..
Jobbade över lite sen va det racerfart hem och byra om sen iväg och köra ett Centerpass och det gick bra va tufft ju men nyttigt!

Sen hem och duscha sen vänta på mina föräldrar skulle komma en sväng blev fotboll Sverige vann med 2-1 mot Findland och sen blev det doobidoo sen efter det så va det kvar en sväng till sen drog de hem! JO jag började tvätta igår kväll oxå så nu har man gjort det behöver man inte tänka på det mer!

Började kolla på American Pie the wedding men va rätt trött så blev sängen istället...

Är fortfaranade förkyld hatar det ju..
Idag blir det bara vila å lugnt ska plugga lite oxå tänkte jag men ska inte göra alls för mycket verkligen...

Fast jag behöver egentligen handla lite men kan ta det iveckan när man jobbar kanske...Är ledig på tisdag men jobbar på onsdag så det blir bra

Jobbar helg sen så...Hoppas att Kicki vill byta helg vore superbra ju!

Hoppas att man blir frisk snart ;)

Over and Out

Halsont

Imåndagas va det jättelugnt på jobbet va lite trökigt men de va oxå så att Kråks hade öppnat igen så de hade vart 150 för beställd som skulle äta där...
På kvällen när man kom hem så gick jag å sandra på en promenad och den blev till donken å vi åt lite å hade det trevligt å en härligt proemand hem va skönt väder ute då :)
Träffade du ju inte sandra ihelgen för hon mådde inte så bra så hon va aldrig ute va ju trökigt!

Men igår va nog allt som vanligt på jobbet runt 250 gäster lite gött..

Igår så va man ledig då tog man en lite sovmorgon sen så pluggade man sen vid  12 tiden så gick man till gymmet och körde ett Bosu-pass va riktigt gött verkligen känndes verkligen..
Sen hem å plocka och städa lite sen satte jag mej med teorin oxå några timmar känndes lite tungt i huvudet

Sen blev det lugnt på kvällen med lite tv och bara softa i soffan plus att man fick lite ont halsen och vakna mitt inatten och hade ännu ondare i halsen...Och när man vakna imorse så hade jag fortfarande ont ihalsen så det blir varma drycker för mej idag på jobbet!

Vill inte å kan inte bli sjuk nu har inte råd nu!
Ska träna imorr tror jag tror jag sen på fredag oxå...

Blåser ute hoppas att det blir lätt att cykla till jobbet sen då!
Ikväll är det Bonde söker fru missade de ju förra gången hoppas att man inte har missat för mkt...

Igår så beställde jag tid för att fixa naglarna innan bröllopet oxå man måste va fin när man ska på söånt ju :)
Ska kolla med Kicki om vi kan byta fredag ska nämligen köra nästa veckan men då ska jag jobba extra åt Ulla för hon är utomlands...

Nästa helg ska vi lysnna på min morbror sjunger med sin kör ska bli skoj ;)

Over and Out

Fest å Dop

I fredags va man ledig då så tog man en tur till jobbet å handlade för dels behövdes det och sen ville jag inte sitta inne när det va jättefint å skönt väder ute!
Sen efter det så tog man en promenad sen hem å åt lite sen ladda inför ett Center pass på gymmet...
Och när jag gick hem så träffa jag Svanberg och Anna satt på Nockes och mådde gött verkligen..

Sen hem och börja fredagsmys blev god mat och sen lite gott att dricka till det blev sent i säng den kvällen men..
Upp på lördagen å jobba och vi hade ju sånt firande  10 år så det va mycket grejer som va på jobbet lite grejor för barn och sen va det en del provsmakning på olika grejor...

Men det va rätt lugnt så det va lite trökigt tyckte vi dock i resturangen...
Sen cykla hem  och försökte tagga till fest och utgång blev lite mat och sen iväg på förfest va skoj sen gick vii ute va en del folk men vi gick runt 23 tiden va det ingen kö va lite konsigt...
Va mycket folk man träffa va skoj!

Sen gick man hem vid halv två för man skulle va pigg å fräch dagen efter..
Hem och sminka av sig å varva ner sen lägga sig å sova va så gött

Upp vid 10 på söndag in duschen och sen bestäma sig va man ska ha på sig på Dopet!
Sen kom mina föräldrar hämta mej för att åka till Gösslunda på barndop för lilla ELla
Tack så mkt Joanna å Adam för en trevligt dag med mkt god mat!

Sen körde jag hem va nice gick bra!

Hem sen tog man en lite powernap va gött kan man säga allt! Va lite lat å köpte pizza igår va gött somna rätt sent igår så man va trött imorse när man skulle gå upp

Nu är det ny vecka med nya möjligheter hoppas jag på!

Over and Out