Tisdag

Ihelgen så jobbade man bara söndagen å då va det en del att göra men det gick ju bra...
Igår så stängde man å det va skoj det oxå...va en del att göra på lunchen men det gick bra det oxå va lite skoj när det börjar bli som vanligt :)

På fredagen så va man iskövde å träffa favvokompisen Ellen å vi gick på Bio såg Kronjuvelerna och sen blev det en mat bit på Mangos va mycket trevlig kväll med henne får göras om verkligen tycker jag allt!


Idag har man tagit en liten sovmorgon va gött sen så tog man bussen till grannstaden Lidköping för att ta prov men det gick ju sådär de stack mej på 3 ställen men men!

Sen efter det så gick man en sväng på stan kolla lite men eftersom man inte har så mkt money kvar nu så får man fönstershoppa så de va mycket fint hittade man så :)
Sen drog man till Rörstrand å där träffar man mammi och hennes kompisar höll på att sätta upp lapptäcken som de ska ha utställning ihelgen så kollade lite sen tog vi lunch vid Rörstrand va mycket trevligt sen tog man bussen hem till skara igen...

På bussen träffade jag förra detta jobbar kompisen Madde va skoj se henne hon mådde bra hon skulle flytta till Gbg hon hade fått jobba där så...

Nu ligger man isoffan tar det lugnt ska väl ta ett varv sen å städa lite å fixa lite så!
Imorr är det jobb som gäller..

Sitter å kollar på repris på Bonde söker fru...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback